Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol 5800 mp Alba, Padure - 10965 EURO Proprietar 10965 €
Vanzare terenuri agricol 5800 mp Alba, Padure - 10965 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Vand padure de gorun 58 arii zona Dealu Mare/Cioara, jud. Alba. Detalii si informatii la telefon 736 - arata telefon -

10965 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 0 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Pret 15 euro / m2. Lângă drum asfaltat. Curent electric. Latime 12 m, lungime 167 m, până în pădure. La 20 m de râu. Front stradal: 12 m , Suprafata terenului: 2000,0 m2,

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 0 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Vand parcela foarte bine situata in satul de vacanta calatele padure ,zona lacului belis ,65km de Cluj-Napoca la500 metrii de drumul national Huedin Belis . Zona de cabane noi. Acces drum pietruit.Suprafata parcelei este de 300mp . Utilitati apa curent canalizare. In proiecte de viitor partie de schi la aproximativ 500 metri de teren . Pretul este 15 euro/mp.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa Alba, Padure - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare casa Alba, Padure - 36000 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Aproximativ 4 ha teren , fanat ,livada,padure,cu o priveliste deosebita spre (muntele Gaina) , zona pitoreasca linistita.Se preteaza ca si casa de vacanta pt relaxare in concedii . Posibilitati dezvoltare turism ,A fost RENOVATA exterior , respectiv izolata , avand curte generoasa imprejmuita , fantana in curte cu o apa potabila rece deosebita (bei si nu te mai saturi si e rece ca ghiata in mijlocul verii), bucatarie de vara, grajd pt animale , diverse anexe gospodaresti, etc. Terenul de inca o casa si casa propriuziza si cu toate cele aferente ( inclusiv padurea ) se afla in jud.Alba. Exista acte de proprietate.Accesul de la sosea la casa este pe o distanta de 700 metrii,( la pas in jumate de ora ).Nu deranjati inutil daca nu sunteti interesati ! Multumesc.

36000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 17999 EURO Proprietar 17999 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Padure - 17999 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Vand teren in zona deosebita, linistita, cu vedere panoramica, la iesire din Micesti spre Sard, pe partea stanga, sus, sub padure, zona de brazi. Are drum in fata, iar in spate se termina in padure. Terenul este intabulat. Detin toate actele, eu fiind proprietarul. Avantajul major al acestui teren este pozitia, permitand o constructie care sa nu fie abturata de altele mai mari din zona. Pozitia terenului este specificata pe Google Maps.

17999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Alba, Padure - 20500 EURO Proprietar 20500 €
Vanzare terenuri agricol Alba, Padure - 20500 EURO Padure, Padure , jud. Alba

Vand 1.5ha padure neatinsa cu varsta de 80/90 ani in com Baisoara cu amenajament in jur de peste 700 mc cantitatea masurata. Padurea are titlu de proprietate si se vinde cu teren cu tot in cota de 1/1 .pret 20500 euro negociabil .

20500 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.