Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Alba, Carasti  - 69000 EURO Proprietar 69000 €
Vanzare casa 2 camere Alba, Carasti - 69000 EURO Carasti, Carasti , jud. Alba

Este la strada principala, zona buna, suprafata teren 1000 m2, sura/garaj, peste curte mai este o casuta cu 2 camere cu acces din strada pretabill privatizare.

69000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Alba, Carasti  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa 3 camere Alba, Carasti - 35000 EURO Carasti, Carasti , jud. Alba

Oferta! Casa la pret de apartament! OFERTA! Casa cu 2 camere + bucatarie separata, baie, 2 intrari cu 2 holuri, beci, anexe si gradina in localitatea Orastie. Suprafata totala casa+teren aprox 500mp. Curte comuna cu posibilitatea de separare fata de vecinii de curte, suprafata ramanand aceeasi. Toate utilitatiile incluse : gaz, curent monofazat, apa curenta, canalizare, iluminat stradal. Casa este situata in centrul vechi al orasului pe o strada asfaltata si linstita la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului. O casa mare si primitoare la pret de apartament. Pretul este negociabil in limita bunului simt. Fara schimburi.

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.