Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Salaj, Inau  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Inau - 21000 EURO Inau, Inau , jud. Salaj

Vand sau schimb casa in satul Inau (Judetul Salaj) cu 2 camere + 1 sufragerie, hol bucatarie, terasa, 2 bucatarii de vara, afumatoare, sura, grajd, 10 ari (gradina +livada) in spatele casei, 400m2 curtea Casa este izolata exterior, acoperis ondulin, gresie, faianta, usa si geamuri termopan, parchet. Detine urmatoarele utilitati; apa, gaz, curent, soba de teracota si fantana cu hidrofor. Acceptam schimbul cu garsoniera sau apartament in Baia Mare! IMPORTANT! CASA OFERITA SCHIMBULUI ESTE SITUATA IN JUDETUL SALAJ! 0762 897 948

21000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Salaj, Inau  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare casa 2 camere Salaj, Inau - 21000 EURO Inau, Inau , jud. Salaj

Casa Inau, Salaj la schimb cu garsoniera/apartament Vand sau schimb casa în satul Inau (Judetul Sălaj) cu 2 camere + 1 sufragerie, hol bucatarie, terasa, 2 bucatarii de vară, afumatoare, sura, grajd, 10 ari (gradina +livada) in spatele casei, 400m2 curtea Casa este izolata exterior, acoperis ondulin, gresie, faianta, usa si geamuri termopan, parchet. Detine urmatoarele utilitati; apa, gaz, curent, soba de teracota si fantana cu hidrofor. Acceptam schimbul cu garsoniera sau apartament in Baia Mare! IMPORTANT! CASA OFERITA SCHIMBULUI ESTE SITUATA IN JUDETUL SALAJ! 0762 897 948

21000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.