Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Mures, Gruisor  - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare casa 3 camere Mures, Gruisor - 60000 EURO Gruisor, Gruisor , jud. Mures

Vand casa 100mp + garaj 60mp constuctie noua, Sat Cornesti la 10 km de Targu Mures. Amplasat pe un teren de 800mp cu gradina. Construit cu materiale de calitate si conform proiectului. 3 camere 1 bucatarie 2 bai 1 pivnita Balcon+terasa TOATE actele sunt la zi. Se poate trece direct pe noul proprietar. Racordat la toate utilitatile. Apa,gaz,canalizare,current. -Fosa septica -Internet + cablu TV -Centrala terminca performanta cu condensatie -Termopane de calitate, 3 straturi -Posibilitate de cumparare cu tot cu mobilier -Fantana cu hidrofor cu apa potabila Garaj de 60 mp cu canal de lucru.

60000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Mures, Gruisor  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa 4 camere Mures, Gruisor - 65000 EURO Gruisor, Gruisor , jud. Mures

Vand casa la Cornesti de cca 110mp Compus din 4 camere, 1 bucatarie, 2 bai, camara, bucatarie de vara si pivnita. Garaj cu canal de lucru si o gradina mica. Pretul este negociabil.

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.