Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Magura-Toplita  - 14500 EURO Proprietar 14500 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Magura-Toplita - 14500 EURO Magura-Toplita, Magura-Toplita , jud. Hunedoara

Vand casa situata in sat Magura -Toplita, aproape de drumul principal, care este asfaltat.Casa este alcatuita din 2 camere , bucatarie ,complet mobilata, hol, terasa, pivnita, sura ,grajd.casa se prezinta in conditii foarte bune de locuit.

14500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Hunedoara, Magura-Toplita  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa 2 camere Hunedoara, Magura-Toplita - 28000 EURO Magura-Toplita, Magura-Toplita , jud. Hunedoara

Vand casa sat Magura-Toplita, situata la 18 km de Deva, compusa din 2 camere, hol, baie, camara, bucatarie, beci. Casa mai dispune de urmatoarele dependinte:bucatarie de vara, cu un cuptor pe lemne si 2 magazii(de 20 mp, respectiv 24mp).Gradina casei cu o suprafata de 2000mp cuprinde 50 pomi fructiferi pe rod an 3 si 4. Inclus in pret, se ofera si o livada de pruni, de 1800mp situata la 50m de casa.

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.