Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Mihai Viteazul - 425 EURO lunar Proprietar 425 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Mihai Viteazul - 425 EURO lunar Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Proprietar, dau in chirie apartament 2 camere decomandat, Piata Mihai Viteazul, suprafata 43 mp, etaj 1/4, 2 dormitoare, baie, bucatarie, camara, centrala termica, usa metalica, geamuri termopan; utilat si mobilat complet; luminos, linistit; Zona foarte buna, aproape de facultati, statii de autobuz, piata centrala, centru istoric, McDonalds, cinematografe, Aquina Spa, Bamboo Fitness & Spa, etc. loc parcare in curte; pret negociabil.

425 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare spatii industrial Cluj, Mihai Viteazul - 3500000 EURO Proprietar 3500000 €
Vanzare spatii industrial Cluj, Mihai Viteazul - 3500000 EURO Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Oferim spre vanzare unitatea noastra de abatorizare a puilor de carne (com. Mihai Viteazul, nr. 1400). Oferta cuprinde un teren de 10000 mp din care 3000 construiti, utilitati de capacitate industriala precum si o locatie aflata la 300 m de nodul de autostrada al Turzii, in imediata vecinatate a benzinariilor OMV si LukOil. Abatorul are o capacitate de 3000 de capete pe ora si detine spatii de depozitare frigorifice atat pentru regrigerare cat si congelare si congelare rapida. Cladirea (construita in 2008) este alcatuita din 2 straturi de panouri sandwich de 10 cm si poate fi usor recompartimentata pentru uz alternativ deoarece arhitectura ei nu include stalpi de sustinere interiori sau pereti de rezistenta). Printre facilitatile spatiului se regasesc spatiile de birouri generoase, spalatorie auto proprie, statie de pre-epurare a apei, rampe de descarcare/incarcare pentru tir-uri si autoutilitare, parcare auto (atat pentru masini mici cat si tiruri).

3500000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Cluj, Mihai Viteazul - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere semidecomandat Cluj, Mihai Viteazul - 400 EURO lunar Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Ofer spre inchiriere apartament ,localizat in Piata Mihai Viteazul, numarul 2.Apartamentul este situat la etajul 1,avand o suprafata de 120 de mp. Acesta cuprinde 3 camere mari,o bucatarie utilata decent,o baie si o mica terasa, fiind semidecomandat.Acesta mai cuprinde instalatii de cablu si internet. Tipul chiriasului-cuplu sau familie.Pretul este usor negociabil ! Numar de contact 0742816925.

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Mihai Viteazul - 570 EURO lunar Proprietar 570 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Mihai Viteazul - 570 EURO lunar Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Inchiriez apartament cu doua camere decomandat ultracentral in Piata Mihai Viteazul .Apartamentul este la parter si poate fi folosit ca spatiu de firma sau spatiu de locuit. Ap este renovat recent,bucataria ,baia si holul sunt mobilate modern iar camerele vor fi mobilate in functie de cerinta clientului.Ap este la prima inchiriere .

570 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 9 camere Cluj, Mihai Viteazul - 42000 EURO Proprietar 42000 €
Vanzare casa 9 camere Cluj, Mihai Viteazul - 42000 EURO Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

- Casă - subsol, parter + mansardă - La demisol: garaj și spațiu de depozitare (beci) - La parter: living, 3 camere, bucătărie, baie, cămară - La mansardă: living, dormitor matrimonial, 2 dormitoare, baie Alte informații: Casa este la roșu. Anul construcției: 2009. Este poziționată în fața unui parc pentru copii și are 3 intrări pe teren (aprox. 10 ari). Menționăm că imobilul a avut autorizație de construcție, dar din cauza nefinalizării lucrării în timp util este necesară o nouă autorizație de construcție (în vederea continuarea lucrării). În funcție de negocieri, proiectul de specialitate pentru autorizarea continuării lucrărilor poate fi inclus în prețul imobilului.

42000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 700 mp Cluj, Mihai Viteazul - 10500 EURO Proprietar 10500 €

10500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Mihai Viteazul - 25411 EURO Proprietar 25411 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Mihai Viteazul - 25411 EURO Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Loc de casa de vanzare in comuna Mihai viteazul jud. Cluj , la nr. 595 pe str. Principala

25411 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Mihai Viteazul - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Mihai Viteazul - 0 EURO Mihai Viteazul, Mihai Viteazul , jud. Cluj

Teren pentru casa sau agricultura Pentru detalii sunati la Nr de telefon atasat.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.