Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Cluj, Lunca Visagului  - 140000 EURO Proprietar 140000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Lunca Visagului - 140000 EURO Lunca Visagului, Lunca Visagului , jud. Cluj

Vand casa de vacanta in localitatea, Lunca Visagului. Casa este compusa in felul urmator: Mansarda: - 3-dormitoare - o baie mare cu cada Parter: - un dormitor - living cu bucatarie - terasa. Bucatarie este complet utilitata cu electrocasnice de marca, de asemenea fiecare dormitor este utilat in mod corespunzator. Incalzirea se efectueze cu aer conditionat Daikin, in fiecare incapere existind cate un aparat. Suprafata totala a terenului este de 2000de mp. Locul este unul de vis. Casa este inconjurata de munte si padure. Prin spatele casei trece un rau. La doar cativa km distanta se afla barajul Dragan. Pentru mai multe informatii s-au poze, va rog sa ma contactati. Casa se poate vedea in orice zi, dar in prealabil se face o programare cu o zi inainte.

140000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Lunca Visagului  - 12000 EURO Proprietar 12000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Lunca Visagului - 12000 EURO Lunca Visagului, Lunca Visagului , jud. Cluj

Terenul este situat la drumul judetean 8 km pana la baraj dragan teren cu Cf .

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  5000 mp Cluj, Lunca Visagului  - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare terenuri constructii 5000 mp Cluj, Lunca Visagului - 50000 EURO Lunca Visagului, Lunca Visagului , jud. Cluj

Teren de vanzare zona de munte Terenul este in jud.Cluj, com.Poieni , sat Lunca Visagului - Alunu, zona case de vacanta, deasupra Barajului Floroiu. Accesul la teren se face pe drum asfaltat pana la un punct. Pe distanta de 5 km. este drum forestier. Terenul este langa drumul forestier, front 96 ml. Deasupra drumului sunt 2 fantani. Apa se poate aduce prin cadere. Pe teren este fag si brad, care se poate folosi pentru constructie casa de vacanta. Terenul are CF.

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.