Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Inchiriere apartament cu 5 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 3500 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 3500 €
Inchiriere apartament cu 5 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 3500 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Va supunem atentiei un superb apartament cu 5 camere aflat intr-un bloc nou, construit la Fantana Miorita. Apartamentul este foarte bine compartimentat, avand la etajul 5 zona de zi cu living + bucatarie + dining, terasa generoasa cu vedere catre Parcul Herastrau, baie de serviciu, hol iar la etajul 6 sunt 4 dormitoare dintre care unul matrimonial cu dressing si baie proprie, baie comuna pe hol, dormitor secundar cu dressing, si alte doua dormitoare simple. Vecinatati: Piata Presei Libere, Parcul Herastrau, Fantana Miorita. RATB: 131, 335, 205, 783. Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

3500 €

   Apartament

Vezi Detalii
vanzare teren expozitiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
vanzare teren expozitiei Piata Presei, Bucuresti

Rasig Imobiliare va propune vanzarea unui teren intravilan situat in Bulevardul Expozitiei in suprafata de 870mp.cu destinatia birouri sau resedinta in apropiere de scoala Eureapeana.Certificat de urbanism,POT=50%,CUT2,2.

500000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
vanzare teren expozitiei Agentie - 0 comision - exclusivitate 500000 €
vanzare teren expozitiei Piata Presei, Bucuresti

Rasig Imobiliare va propune vanzarea unui teren intravilan situat in Bulevardul Expozitiei in suprafata de 870mp.cu destinatia birouri sau resedinta in apropiere de scoala Eureapeana.Certificat de urbanism,POT=50%,CUT2,2.

500000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Presei - 150 EURO lunar Proprietar 150 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Presei - 150 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Salile noastre de curs pot fi inchiriate pentru diverse activitati: cursuri, training-uri, evenimente, workshop-uri, seminarii sau ateliere. Salile sunt dotate cu scaune cu tablita pentru scris, birou pentru lector, whiteboard, aer conditionatonat centralizat, internet wireless, telefonie, retroproiector, ecrane proiectie, flipchart. Capacitate maxima a salii este de pana la 50 de locuri; Salile beneficiaza de lumina naturala foarte buna si asigura desfasurarea in conditii perfecte a oricarui curs; Salile ofera acces individual si au 2 grupuri sanitare, lobby si o terasa circulabila de aproximativ 140 mp; La cerere pot fi oferite servicii de catering; Parcare gratuita; Salile sunt localizate in incinta Hotel Ramada Plaza, adresa: Bucuresti, B-dul Poligrafiei 3-5,sector 1, Bucuresti Pret: 150 euro/zi negociabil Tel: 0727 720 152 Suprafata totala: 330 m² An finalizare constructie: 2015 Stadiu constructie: Finalizat Tip imobil: Alte tipuri

150 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Bucuresti, Piata Presei - 29000 EURO Proprietar 29000 €
Vanzare garsoniera Bucuresti, Piata Presei - 29000 EURO Piata Presei, Bucuresti

Garsoniera, mobilata si utilata in zona Piata Presei Libere. Direct proprietar.

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 65000 EURO Piata Presei, Bucuresti

Vand apartament complet mobilat si utilat. Apartamentul a fost contruit in anult 2012, iar noi ne-am mutat in anul 2013. Privelistea este minunata. De la geam se poate admira tot Bucurestiul, se vede Casa Poporului, Podul lui Oprescu, Piata Presei, chiar si turnurile din Pipera. In noaptea de Revelion se vede suberb din apartament. Este alcatuit din 3 camere: - living open space cu bucataria, 30 de m2 - dormitorul mare, 20 de m2 - dormitorul copilului, 13 m2. Investitia in aparatura si mobila a fost de 10.000 de Euro, investitie pe care nu planuiesc sa o recuperez, doresc doar sa atrag atentia ca nu am achizitionat mobila sau aparatura ieftina :D Deasupra apartamentului este pod inalt de 2 m si se mai poate construi o camera de aproximativ 40 de m2, iar in pod nu are nimeni din exterior acces. Soarele bate pe partea noastra doar pana la ora 12:00 in asa fel incat vara nu este foarte cald, iar aerul conditionat cred ca l-am pornit de maxim 5 ori in 3 ani, iar facturile de gaze iarna nu depasesc 250 de lei la o temperatura constanta de 23,5 grade Celsius. Este dotat cu centrala termica, usa metalica (logic :D), detector de gaz, prize cu protectie (conteaza mult cand ai un copil mai ales ca pe toate prizele si intrerupatoarele din casa am platit 1300 de lei in 2013), detector de fum...nici eu nu mai stiu in acest moment, este numai bun sa va mutati hainutele si sa porniti spre o viata noua. In vecinatatea apartamentui aveti statie RATB, 10 minute pana la statia de metrou, 5 minute pana la Auchan, 3 minute pana la Lidl, 5 minute pana la Penny, 5 minute pana la Carrefour Market, 7 minute pana la Metro. Sunt multe parculete (micute ce-i drept), dar de-asemenea este si Parcul Chiajna in apropiere cu gradina zoologica cu acces gratuit. Sala de fitness Welness Club este in stanga blocului si in dreapta lui Ballroom cu piscina. Cartierul este tineresc. Se vinde complet mobilat si utilat si chiar merita vazut! Mai aveam poze, dar nu ma mai lasa sa le atasez :) Exclus agentii imobiliare! Ofer si astept seriozitate, va multumesc pt. intelegere!

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 540 EURO lunar Proprietar 540 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 540 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Inchiriez apartament 2 camere in Complexul Monte Carlo Palace situat in zona Piata Presei - Romexpo. Apartamentul este situat intr-un imobil modern cu paza si receptie 24h cu acces gratuit la o sala de fitness si un mic restaurant unde she poate servi micul dejun. Apartamentul este complet renovat, mobilat si utilat si dispune de 2 bai si balcon. Contracost de poate oferi si un loc de parcare in incinta complexului.

540 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 900 EURO lunar Proprietar 900 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 900 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Apartament frumos in zona de nord a orasului, zona Piata Presei Libere - Lacul Baneasa, Petrom City, pe strada Nuferilor avand in vecinatate: supermarket-uri, scoli, gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun. Apartamentul este mobilat intr-un stil foarte urban, pot locui 6 persoane, deoarece in living exista o canapea care poate fi transformata intr-un pat de 2 persoane. Apartamentul este situat la 5 minute de mers pe jos de parcul Herastrau. Cladirea are la parter o piscina interioara si o zona de spa. Blocul a fost construit in anul 2016 si dispune de lift. Apartamentul este decomandat, are suprafata de 94 mp si este compartimentat in living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 grupuri sanitare, hol, dressing, terasa de 15 mp. Finisajele sunt moderne, respectiv gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare din panel, usa exterioara metalica, de cea mai buna calitate. Incalzirea se realizeaza prin centrala termica proprie, iar climatizarea prin aparat de aer conditionat. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat. Pentru inchirierea apartamentul se va incheia contract pe minim 1 an si se vor percepe 2 luni de garantie + plata in avans.

900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 499 EURO lunar Proprietar 499 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Piata Presei - 499 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Vezi video aici: youtu.be/eES_7Z-PMhk Ofer spre inchiriere un apartament de 2 camere de lux intr-o zona rezidentiala foarte linistita, bloc nou, finisaje lux atat in bloc cat si in apartament. Mobila noua , electrocasnice de ultima ora si o terasa cu o priveliste frumoasa - toate la doar 2min de Piata Presei Libere si 20min de centru. Mega Image si benzinarie la 200m distanta. Transport in comun usor accesibil.

499 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Piata Presei - 500 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

proprietar inchiriez apartament lux (Monte Carlo Palace), et 6/14, un dormitor, mobilat, utilat, loc parcare, paza permanenta,

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Presei - 1 EURO lunar Proprietar 1 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Piata Presei - 1 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Bucuresti, Piata Presei Libere, Sector 1 Bucuresti, Piata Presei Libere, Sector 1, Inchirez Spatiu Comercial, 25mp, Piata Presei Libere, Sector 1. Ofer spre inchiriat spatiu commercial, cu suprafata de 25 mp, situat la Piata Presei Libere, Sector 1.In aceasta zona se afla mai multe firme si institutii de stat (Romania Tv, Anaf, Consiliul Concurentei, AgerPress, Prefectura, etc.).Mijloace de transport in comun, tramvaiul 41, si autobuzele 131, 205, 331, 335, 780, 783, 149. Pentru mai multe detali, sunati-ma!

1 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Piata Presei - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Bucuresti, Piata Presei - 450 EURO lunar Piata Presei, Bucuresti

Particular 3 camere Piata Presei, Pajura, Romexpo-Herastrau Direct PROPRIETAR. Fara Intermediari ! Inchiriez apartament de 3 camere in sector 1, in zona PAJURA, Piata Presei Libere la 5min cu masina, 20 mers pe jos pana la Herastrau. La 15 min pana la Mall Baneasa, la fel si pana la Promenada. Un bloc intr-o Zona linistita cu verdeata, si spatii intre blocuri, recent izolat, etaj 7/10, costuri intretinere foarte mici pe timp de iarna. Loc de PARCARE ADP disponibil. Statie de autobuz, si de metrou (la 10 min de mers pe jos este metrou Jiului). Kaufland, Mega Image, Lidl. Apartament complet renovat, utilat, frigider, masina de spalat, plita, cuptor, AC, Tv led. Mai multe detalii si la: ‭ 742 - arata telefon - ‬ Se inchiriaza pe perioada nedeterminata( minim 1 an) cu posibilitate contract inregistrat. Se achita 1 luna avans plus o luna garantie. NU doresc oferte de la AGENTII ! Exclus intermediari sau agenti imobiliari.

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.