Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Spatiu comercial, 67.71mp, Piata Presei Libere, 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 167000 €
Spatiu comercial, 67.71mp, Piata Presei Libere, 0% COMISION Piata Presei, Bucuresti

RE/MAX New Vision va prezinta spre inchiriere/vanzare un spatiu comercial recent construit in zona Piata Prese - str. Aviator Popisteanu spatiu 35-37, suprafata utila 67.71 mp, suprafata vitrata la Av. Popisteanu de 10 m, lungime, fiind situat la parterul unei cladiri cu 4 etaje. Interiorul este splendid avand finisaje noi, doua lustre-candelabru superbe cu pietre tip diamant plus grup sanitar. Spatiul dispune de contracte individuale de gaz, energie electrica, apometru propriu racordat in reteaua imobilului. De asemenea beneficiaza si de terenuri totalizand 28 mp. Spatiul este ideal pentru birouri sau un nou business. a) clasa energetică: A b) consumul total specific de energie primară: 101,75 c) indicele de emisii echivalent CO_2: 22.47 d) consum total specific de energie din surse regenerabile: 0

167000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(