Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Vrancea, Vanatori - 220000 EURO

220000 €  De vanzare
Vand casa individuala 4 camere, regim P+M, situata in com. Vanatori sat nou,jud. Vrancea,an constructie 2018, finalizare 2020, finisari premium Italia.Imobilul se compune din: parter in suprafata de 65 mp utili cu:living, zona de dining, bucatarie inchisa, camara, baie. Imobilul dispune in spatele casei de o terasa cu suprafata utila de 35 mp, cu vedere la padure, terasa este inchisa in lateral cu geam termopan si cu folie transparenta actionata electric.Casa este izolata exterior iar acoperisul este de asemenea izolat si acoperit cu tabla Lindab. La mansarda sunt 3 dormitoare, 2 balcoane, hol si baie, cu o suprafata utila de 61 mp utili. Curtea casei este complet pavata, atat in fata casei cat si in spate si este prevazuta cu doua surse de apa.Casa dispune de un spatiu verde de aproximativ 40 mp amenajat cu gazon si trandafiri. De asemenea, imobilul are si un garaj cu usa cu telecomanda in suprafata de 27 mp si cu zona amenajata pentru depozitare. Casa dispune de poarta acces auto cu telecomanda, gard din caramida cu piatra decorativa, put hidrofor, canalizare, apa curenta, centrala termica pe gaz, sistem monitorizare video non-stop, sistem alarma interior-exterior,aer conditionat, sistem iluminare exterior automat, sistem rulouri geam si usi automat, gratar gaz si carbuni,masina tuns gazon,poarta acces la Crangul Petresti. Casa se vinde complet mobilata si utilata. Case de vanzare - Vanatori , Case de vanzare - Vrancea

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 27
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 160 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Vanatori.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Vanatori. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vanatori.

Este Vanatori zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Vrancea, Vanatori  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Vrancea, Vanatori - 150000 EURO Vanatori, Vanatori , jud. Vrancea

Domeniu de 1600mp in centrul satului Vanatori, aproape de Stone Park si Hora Miresei, cu o casa de 180 m2 amprenta la sol (3 dormitoare, living cu semineu, 2 bai, bucatarie, vestibul, camera centralei, 2 holuri) + garaj de 30m2 si bucatarie de vara de 30m2. Centrala noua pe peleti, calorifere aluminiu. Deschiderea la strada de 28 ml. Case de vanzare - Vanatori , Case de vanzare - Vrancea

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(