Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Magheru - 77000 EURO

77000 €  De vanzare
APARTAMENT cu 2 camere - Bulevardul Magheru pe Piata Romana ! Persoana fizica, vand apartament cu 2 camere+balcon, cu potential urias de investitie !! Apartmentele in acesta zona si cu aceasta configuratie se inchiriaza foarte bine in Bucuresti! Apartamentul este situat la etajul 4 din 8, si necesita a fi renovat ! Suprafata utila este de 55 m2. Are tamplarie din termopan si solul este parchet lemn. Constructia imobilului este solida si fara bulina in caz de cutremur! Cartierul este sigur si foarte bine situat, oferind o multitudine de facilitati : magazine, supermarket, scoala, transport in comun, etc. PROFITATI DE ACEASTA OFERTA IMBATABILA ! Pentru informare, pretul aceluiasi tip de apartament renovat in zona Bulevardului Magheru este de 110'000 EURO. - apartament 2 camere, potential, vanzare, inchiriere, strainatate, investitie, imbatabil, Bulevardul Magheru pe Piata Romana.

Pe site din 06-05-2024
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 55 m2
Confort: 1
Compartimentare: Semidecomandat
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Magheru zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Magheru  - 449 EURO lunar Proprietar 449 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Magheru - 449 EURO lunar Magheru, Bucuresti

Ofer spre inchiriere o garsoniera in Pta Romana, intrare si vedere central catre Bd Magheru - rond Piata Romana. Etaj 6 din 9. Aproximativ 32 mp, camerea si baie spatioase + o chicineta cu acces separat din holul de la intrare. Centrala termica, climatizare, internet de mare viteza, intrare bloc cu paza si supraveghere video. Pe o raza de maxim 50 m, metrou, mijloace auto de transport in comun, pta Amzei, restaurante, terase, facultatea de studii economice, liceul Sava. In bloc functioneaza firme in proportie de peste 90%, liniste, curatenie, civilizat. Intretinere mica, sub 200 lei/luna pe timpul iernii. In prezent spatiul este declarat rezidential. Modificarea acestui regim presupune suportarea costurilor suplimentare cu titlu de impozit pe imobile nerezidentiale si de evaluare de catre viitorul chirias. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 1 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

449 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(