Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa Brasov, Brasov - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
Popa Mihaela Cazare studenti 500 lei Aveti grija la aceasta doamna Flore si la acel anunt care seamana cu acesta. Doamna cere 1000 de lei garantie si nu o returneaza la studenti. Suntem cam 30 de studenti ce am luat teapa de la ea. Nu returneaza banii. Nu va cazati. O gasiti pe acest sait. Mare grija.podul Cretului Nr 31 Brasov. Are si pe Olx...peste tot anuntul. E teapa!

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 65
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 400 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Brasov zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Brasov, Brasov  - 3600 EURO lunar Proprietar 3600 €
Inchiriere casa Brasov, Brasov - 3600 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Complexul este compus din doua vile identice si se afla iintr-o zona linistita, pe Str Trei Brazi nr 29-30. Fiecare vila are 6 camere spatioase cu baie pentru oaspeti, o camera pentru personal cu baie proprie, vestiare si grup sanitar exclusiv pentru personal .Livingul de 120 mp este impartit in zona pentru servirea mesei, loc de relaxare in fata semineului si zona de bar. Langa el se afla bucataria, dotata si echipata profesional iar la demisol sunt doua grupuri sanitarea, separate pe sexe, care deservesc livingul. Tot aici se afla masina de spalat rufe si in alta incapere, masina de spalat vase. Incalzirea este asigurata de centrale termica pe gaz dar exista o centrala pe lemne care poate incalzi ambele vile. Apa calda este asigurata de cate un boiler de 500 l, Cladirile este conectata prin cablu la internet si TV. La fiecare vila exista pentru 7 masini si ambele sunt deservite de un un gratar exterior si un foisor cu locuri la mese pentru 36 de persoane. Suprafata totala a curtii este de 2000 mp iar amprenta fiecarei vile este de 120 mp, avand demisol, parter si doua etaje, ultimul fiind partial mansardat. Vilele se inchiriaza impreuna la pretul de 3600 eur sau oricare dintre ele la 2000 eur.luna.Pot fi vizionate cu programare prealabila. Accept sa lucrez cu acele agentii imobiliare care reprezinta exclusiv interesul clientului lor si incaseaza intregul comision de la acesta. Case de inchiriat - Predeal , Case de inchiriat - Brasov

3600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Brasov, Brasov  - 3900 EURO lunar Proprietar 3900 €
Inchiriere casa Brasov, Brasov - 3900 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

inchiriere casa foarte bine intretinuta, constructie finalizata 2012, reamenajata 2020, utilizata pana in prezent ca locuinta de familie. Necesita reparatii de uzura fireasca (de intretinere) si suntem deschisi sa alegem impreuna materialele de calitate. Parter: * Camera / birou parter; * Bucatarie dotata complet + camara, iesire la terasa si curte; * Masina de spalat vase; * Masina de spalat rufe; * Living 36mp; * incalzire in pardoseala; * Baie cu cada hidromasaj; * Hol cu spatiu de depozitare. Etajul 1: * 2 camere cu baie proprie (dus); * 2 camere combi cu acces la baie cu dus; * Toate camerele au iesire pe terasa proprie luminata; * Camera depozitare cu rafturi/dressing; * Hol spatios cu zona de repaus/divan. Etajul 2: * 2 camere cu baie proprie (dus); * 2 camere combi cu acces la baie cu dus; * Toate camerele au iesire pe terasa proprie luminata; * Camera depozitare cu rafturi/dressing; * Hol spatios cu zona de repaus/divan. Mansarda * Mansarda amenajata: zona fitness, recreere. Exterior: * Curte amenajata si ingrijita; * Spatiu verde generos, cu gazon si sistem de irigare; * Zona de gradinarit (straturi amenajate); * Foisor cu gratar, spatiu de luat masa, grup sanitar, sistem de racorire Gardena; * Garaj acoperit 1 masina; * Anexa unelte curte, dotata cu tot ceea ce este necesar pentru intretinere: masina de tuns iarba, unelte si scule; * Tarc caine* ( 2 locuri); * Casuta pasari* curte; * Casuta iepuri* curte; * Parcare in curte: 1 masina curte spate, 2 masini curte fata; * Parcare in afara casei: 1 loc in spatele casei, 2 masini in fata casei. Aspecte suplimentare: * Alarma; * Camere de supraveghere; * Fibra optica DIGI; * 2 centrale consum energetic scazut; * Poarta cu video-interfon si actionare automata; * Degivrare curte (alee pietonala). in imediata vecinatate: * Piata de legume; * Supermarketuri; * Farmacii; * Statie transport in comun; * Scoala, Gradinita; * Biserica; * Sala fitness; * Parcuri; * Zona plimbari montane; * Policlinica. *momentan nu sunt animale in curte. Pana in prezent, a fost utilizata doar pentru locuinta. Pretul lunar este : 3900 € Case de inchiriat - Sacele , Case de inchiriat - Brasov

3900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Brasov, Brasov  - 1200 EURO lunar Proprietar 1200 €
Inchiriere casa Brasov, Brasov - 1200 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Pompilliu Croitoru Casa Tarlungeni inchiriez casa la intrare in Tarlungeni. Totul este nou conform pozelor. Pretul este 1200 euro neg. Mai multe detalii la telefon. Fara agentii imobiliare. Rog seriozitate. Multumesc. Stefan .

1200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  casa Brasov, Brasov  - 4200 EURO lunar Proprietar 4200 €
Inchiriere casa Brasov, Brasov - 4200 EURO lunar Brasov, Brasov , jud. Brasov

Marica Luca inchiriez casa in Brasov, strada Zambilelor nr.2 Brasov Brasov

4200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(