Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 210000 EURO

210000 €  De vanzare
De Vanzare Persoana fizica cu CF pe numele meu bun propriu Casa semifinisata . Constructie din BCA Ytong de 25 cm cu coeficient de transfer termic redus. Suprafata utila constructie 136 mp dispusi pe 2 nivele plus garaj inchis in suprafata de 21 mp. Suprafata terenului este de 700 de mp cu situatie juridica clara cu drumuri cedate spre primarie in latime de 8m. Terenul dispune de utilitati cu contor la apa si curent, precum si sistem de canalizare. Acoperisul va fi din tigla cu o expozitie sudica perfecta pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice. Zona foarte linistita Strada adiendre nr 3 Pret 210.000€ usor negociabil Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

Pe site din 19-09-2024
Vizualizari 115
Persoane interesate 3

Caracteristici:

Suprafata utila: 157 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Cluj-Napoca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cluj-Napoca.

Este Cluj-Napoca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 315000 EURO Proprietar 315000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 315000 EURO Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Persoana fizica vand o unitate locativa tip duplex, situata pe strada Voronet, strada asfaltata, cu iluminat si langa statia de autobuz. Terenul aferent unitatii locative este 400 mp, casa are aprox. 150 mp impartiti pe 3 nivele: demisol, camera tehnica si alte spatii de depozitare; parter - dormitor/birou, baie si living cu bucatarie; etaj - 3 dormitoare, 1 baie si dresing/alta baie . Pretul, in functie de modalitatea de plata, 315.000 euro. La acest pret casa se vinde la stadiul de semifinisat. Case de vanzare - Cluj-Napoca , Case de vanzare - Cluj

315000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 270000 EURO Proprietar 270000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 270000 EURO Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

sorin bucur Casa de vanzare Sp+P+1E+M Cluj-Napoca Casa Sp+P+1E+M, Sc=56 mp, Sd=190 mp, Su=160 mp, cu o camera tehnica la subsol, living, bucatarie, baie, hol, terasa la parter, 2 dormitoare, baie, hol la etaj si 1 dormitor, baie si hol la mansarda. Finisaje interioare cca 80%. 2 centrale termice pe gaz, un semineu pe lemne. Curte comuna de 244 mp. Cealalta casa e nelocuita si nelocuibila. Posibilitate de parcare in curte 2-3 masini.

270000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 85000 EURO Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Pop Vand constructii zootechnice Vand constructii zootehnice compuse dintr-un fanar, un padoc pentru vite, un siloz cu 2 celule, o bucatarie furajera si o moara, un grajd fara acoperis si fundatie grajd, plus un grajd complet renovat din caramida si fundatie de beton. Ofer fiscal la zi. Proprietatea se afla la 35 km de Cluj, pe un drum asfaltat, si dispune de curent trifazic.Proprietatea se intinde pe o suprafata de 14000 mp, cu o curte spatioasa. Grajdul are o dimensiune de 13.5m x 36m, iar pe proprietate se mai afla doua hale de dimensiuni mai mici.Aceasta proprietate este perfecta pentru cei interesati de cresterea animalelor sau productia de furaje. De asemenea, poate fi utilizata si pentru alte proiecte, in functie de preferintele si nevoile cumparatorului.Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizita, va rugam sa contactati proprietarul.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 109000 EURO Proprietar 109000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 109000 EURO Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Proprietar vand casa cu CF situata la 30 km de Cluj Napoca, sat Capusu Mic intr-o zona linistita. Suprafata utila a constructiei de 135 mp dispusi pe 2 nivele P+E. Parter: living+dining, bucatarie, baie, 2 terase, hol, centrala Etajul este format din 1 dormitor cu baie proprie, 2 dormitoare, baie, hol si 2 balcoane. Acces la drum asfaltat, curent, apa si canalizare. Locuinta se va preda la stadiul de semifinisat. Se accepta plata cu credit bancar. Teren in suprafata de aproximativ 300-350mp. Case de vanzare - Capusu Mic , Case de vanzare - Cluj

109000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Cluj-Napoca  - 850000 EURO Proprietar 850000 €
Vanzare casa Cluj, Cluj-Napoca - 850000 EURO Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

mihail casa de vinzare in cluj- napoca zona centrala tel. .-casa este de 136 mp. suprafata locuibila,200 mp.suprafata utila(pod,pivnita stil crama).200 mp curte aferenta locuintei,acces auto in curte,pentru mai multe informatii la tel. .Pret 850000 E.tel.

850000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Exclusivitate! Comision 0%! Casa individuala in zona Horea Agentie - 0 comision - exclusivitate 419000 €
Exclusivitate! Comision 0%! Casa individuala in zona Horea Cluj-Napoca, Cluj-Napoca , jud. Cluj

Va ganditi sa achizitonati o casa individuala cu curte, dar sa ramaneti in inima orasului? Doriti sa va mutati afacerea intr-un sediu nou? Doriti sa va mutati dar totusi sa puteti sa va personalizati locuinta? Avem solutia perfecta! Va propunem spre vanzare, in exclusivitate cu comision 0% de la cumparator,  o casa individuala minunata,  situata in zona Horea - Suprafata utila: 130mp  - Suprafata teren: 242mp - Nivele: Parter compus din 3 camere, bucatarie, 2 bai, living, terasa + Pod + 1 camera de 25mp semifinisata la demisol - Facilitati: Front direct la strada, acces facil - Stadiu constructiei: ocupabil imediat, finisata partial, izolata exterior partial - Alte informatii: a fost schimbata toata instalatia electrica, instalatiile sanitare si instalatia de gaz, geamuri termopan noi, curte amenajata cu gazon japonez - Finisaje: usi interior noi, geamuri termopan noi, toata instalatia electrica schimbata, usa metalica noua, Centrala termica Weissman noua - Orientare: Sud-Vest - Ideal atat pentru locuit cat si pentru sediu de firma (birou notarial, avocat, arhitectura) - Pret: 419.000 Euro Negociabil Locatia este ideala pentru un acces usor si totusi retrasa de la galagia si forfota traficului. Orientarea faciliteaza o luminozitate potrivita si asigura intimatatea curtii necesara relaxarii. Pentru mai multe detalii sau o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0744 260 248 Anca sau 0754 915 751 Andreea. Va multumim!

419000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(