Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2700 mp Brasov, Zarnesti - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Vand teren 2700 mp la 1 km iesire din Zarnesti spre Plaiul Foii -Piatra Craiului , 27 metri deschidere la drumul asfaltat spre Plaiul Foii . Terenul este imprejmuit in totalitate , cu fundatie de beton 30 cm in pamant si 20-30 cm deasupra , cu stalpi metalici si plasa bordurata verde 200 x 170 cm . La fatada , imprejmuirea este prevazuta cu poarta mica pentru acces persoane + poarta mare pentru acces autovehicole . Imprejmuirea a fost facuta cu autorizatie de constructie . Terenul este traversat de un parau ( Valea Crapaturii ) alimentat din 3 izvoare cu apa foarte curata din Piatra Craiului . Paraul are 110 metri (cat lungimea terenului ) si se varsa in Raul Barsa ( la 20 metri de latimea terenului in spate ) . Acest parau poate fi folosit ca o mica crescatorie de pesti cu dimensiunea 110 x 3 x 2 m , adica 660 mc apa !!!! .Nciodata acest parau nu a fost inundat , este imposibil . Pe teren este construita o cabanuta noua ( sept 2018 ) exclusiv din lemn formata din o camera de 22 mp + 22 metri terasa acoperita ( cu masa si canapele din lemn masiv ) . Fundatia este din beton . In camera sunt 2 paturi din lemn masiv cu saltele noi 200 x 160 cm . Cabana este prevazuta cu sitem video + alarma (conectat la firma paza ) , senzori antiincediu , lumini programate , termostat WI-FI , tot sistemul controlabil de la distanta prin aplicatie pe telefon . Internet prin router Vodafone min 10Mbs . Pe lateralul terasei sunt prevazute rulouri transparente antivant + Incalzitor de terasa . Interior cu lambriuri lemn + gresie imitatie lemn . Incalzire suplimentara cu semineu . Terenul este conectat la 220 V , lucrarea am facut-o personal , mai sunt 3 posturi libere pentru eventuali vecini , in zona sunt foarte putine terenuri cu curent electric . Peisajul este mirific : - in stanga se vad Bucegii ; - In fata si dreapta Masivul Piatra Craiului ; - pe teren parauul Valea Crapaturii ; - in spate dealuri inalte cu padure si raul Barsa ; Dotari : - Put apa cu tub beton sapat la 7 metri ( analizele apei demonstreaza ca este potabila ) ; -WC ecologic din fibra de sticla ; Pentru cine este interesat de o casa de vacanta cu capacitate de 6 locuri cazare in prezent (in cabana) intr-un loc extraordinar , cu posibilitate de constructie casa ( PUZ-ul este intocmit , se poate construi orice constructie !!! , avem certificat urbanism ). Este ideal pentru constructie pensiune , in zona sunt foarte putine locuri de cazare . Pret : 60.000 euro negociabil ( a se lua in vedere ca imprejmuirea cu gard a costat 8.000 euro , cabanuta a costat 8.500 euro , si curentul electric a costat 11.000 euro , TOATE ACESTEA AU FOST CONSTRUITE IN REGIE PROPRIE !!!) Nu doresc schimburi , nu ma grabesc sa vand .

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 20-06-2023
Vizualizari 102
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zarnesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Zarnesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zarnesti.

Este Plaiul Foii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Zarnesti  - 100000 EURO Proprietar 100000 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Zarnesti - 100000 EURO Plaiul Foii, Zarnesti , jud. Brasov

Vand teren in Plaiul Foii Zarnesti, langa Cabana Plaiul Foii. 1002mp cu acces la rau si la strada principala. Curent + internet trase la poarta Terenuri - Zarnesti , Terenuri - Brasov

100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(