Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1000 mp Dambovita, Gheboieni - 20000 EURO

20000 €  De vanzare
Dan Tica Vand lot casa 1000mp Sat Gheboieni DB, deschidere 10ml la DN 72A la 15KM de Targoviste Lot casa aflat in intravilanul satului Gheboieni la 100km de centrul Bucurestiului, in zona deluroasa, cu deschidere directa la DN (si o alta la drum comunal), cu utilitati in dreptul terenului.Suprafata plana este de peste 80% din teren.Impreuna cu acesta se vinde si o parcela de 1400mp de faneata / livada aflata la o distanta de aproximativ 1km de lotul de casa.Pretul este pentru ambele loturi.

Pe site din 12-03-2024
Vizualizari 39
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata teren: 1000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gheboieni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gheboieni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gheboieni.

Este Gheboieni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  2400 mp Dambovita, Gheboieni  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare terenuri constructii 2400 mp Dambovita, Gheboieni - 21000 EURO Gheboieni, Gheboieni , jud. Dambovita

bagdi Aron Teren intravilan Vand un teren in suprafata de 2343 mp Pret 22 000 euro in gheboieni ( distanta de 20 km de Targoviste) De la str principala 300 m,strada ce urmeaza a fi asfaltata. Terenul are un gard solid din lemn pe structura metalica cu fundatie de beton, poarta culisanta este de 10 m ,acces facil pt o investitie . Front stradal 30 mese pot scoate 2 terenuri de casa cu acces separat.. Este o zona linistita,cu aer curat in imediata apropiere este padurea. Dar este si un loc potrivit pt investitie&afacere se poate intra in curte cu orice fel de masina sau utilaj.

21000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(