Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 17 ha Dambovita, Viforata - 68000 EURO

68000 €  De vanzare
Vand teren intravilan 17000 mp + cladire la 4 km de Targoviste Vand teren intravilan, suprafata de 17000 mp, situat la 4 km de Targoviste, in Viforata (comuna Aninoasa). Terenul este parcelabil, pretabil pentru toate domeniile (constructii, agricultura, comercial sau industrial). Toate utilitatile (apa, electricitate, gaze) se pot trage foarte usor, de vis-a-vis de teren. Accesul se face din soseaua asfaltata ce duce spre manastirea Viforata. Alaturi mai avem o cladire de vanzare de 340 mp, toate utilitatile, termopan, acoperis nou, 2 intrari, foarte curata, 500 mp teren intravilan aferent. Toate actele la zi. Pretul de vanzare teren este de 4 euro / mp, negociabil, iar pentru cladire 40000 euro.

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 17000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Viforata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Viforata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Viforata.

Este Viforata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Dambovita, Viforata  - 78500 EURO Proprietar 78500 €
Vanzare apartament cu 2 camere Dambovita, Viforata - 78500 EURO Viforata, Viforata , jud. Dambovita

Vis a vis de Mavexim. Blocul nr 3. Constructie 2023. Complet mobilat. Cabina de dus, masina spalat, combina frigorica, cuptor, aragaz, microunde, totul incorporat. Se face contract. Se achita 1 luna garantie si 1 luna chiria in avans. 2 camere - Viforata , 2 camere - Dambovita

78500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Dambovita, Viforata  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa Dambovita, Viforata - 165000 EURO Viforata, Viforata , jud. Dambovita

Proprietar, vand casa individuala cu regim de inaltime P+1, construita pe un teren de 981 mp, cu o suprafata construita de 178 mp (amprenta la sol de 89 mp). Imobilul este situat in Viforata, comuna Aninoasa, avand deschidere pe Strada Mihai Viteazul, fiind o strada principala, asfaltata, cu acces facil la DN71 si la o distanta de aprox 4km de centrul orasului Targoviste. Casa este construita in 2005 si a fost realizata cu materiale de calitate din care mentionam: Detalii: • Structura rezistenta: beton + caramida, ziduri interioare din caramida • Placa de beton peste parter si etaj • Acoperis din tigla metalica • Izolatie exterioara – polistiren 10 cm • Tamplarie PVC • Usa exterioara si usi interioare din lemn masiv • Incalzirea se realizeaza prin centrala termica Ariston cu radiatoare • Clasa energetica B conform noii certificari 2023 Utilitati: • Curent electric 220 V • Gaze naturale • Apa curenta si canalizare • Put propriu cu pompa Securitate: Camere de supraveghere Hikvision 5mp + dvr+ hdd de stocare si posibilitate de urmarire prin telefon Compartimentare: Parter: Vestibul, Sufragerie, Bucatarie, Camara, Baie cu dus Etaj: Baie cu cada, Hol, 3 dormitoare, 2 Balcoane dintre care unul inchis cu PVC Podul este inalt, open space cu sistem sanitar pentru o eventuala amenajare. Camerele sunt luminoase si spatioase. Curtea este amenajata cu vegetatie matura, pietruita, impartita in 2 parti printr-un gard metalic. In partea din fata exista un garaj metalic care poate depozita un autoturism, beci betonat cu foisor din lemn deasupra si cu spatiu de gratar iar partea din spate are o gradina cu pomi fructiferi. Video de prezentare/ tur virtual casa: www.youtube.com/watch?v=0n9HdVu2Aj0&t=6s Video de prezentare / tur virtual gradina : www.youtube.com/watch?v=z6W5GoYp23I Actele imobilului sunt actualizare si poate fi vandut imediat. Case de vanzare - Targoviste , Case de vanzare - Dambovita

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(