Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Caras Severin, Vermes - 3500 EURO

3500 €  De vanzare
Vand teren intravilan de 2.200 mp. Pretul este de 3500

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 25
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vermes.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vermes. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vermes.

Este Vermes zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Caras Severin, Vermes  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Caras Severin, Vermes - 55000 EURO Vermes, Vermes , jud. Caras Severin

De vanzare casa individuala plus teren 1593 Mp Casa se afla in Comuna Vermes Sat Ersig Jud Caras Severin Racordata la Apa/Canal Casa este renovata interior/exterior Poarta Noua Izolata exterior cu polistiren de 10 cm esp 80 Geamuri Termopan cu rulouri de aluminiu Toate usile interioare si exterioare sunt schimbate noi din termopan Instalatie electrica noua in toata casa Instalatie sanitara schimbata pe cupru Casa dispune de 2 camere ,hol generos,baie utilata si mobilata Garduri de beton noi Gardul in gradina si capatul gradinii nou plus poarta schimbata! in curte sa mai construit o casa plus o camara si camera tehnica! 2022 Cea de-a doua casa dispune de o camera,bucatarie,baie si camara! incalzirea caselor este realizata de centrala pe lemne pe cupru care este noua nefolosita! Calorifere in toate incaperile Fantana este in curte si apa este bagata in casa cu o pompa submersibila noua! Apa trasa si in gradina Locuibila imediat! Gradina generoasa! Mai multe detalii la telefon: 07******26 Persoana de contact Flavius Case de vanzare - Ersig , Case de vanzare - Caras Severin

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(