Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2200 mp Tulcea, Vasile Alecsandri - 6000 EURO

6000 €  De vanzare
Vand teren intravilan 2200 mp in localitatea Vasile Alecsandri judetul Tulcea se vinde cu toate actele in regula mai multe detali la telefon.

Pe site din 06-09-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vasile Alecsandri.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vasile Alecsandri. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vasile Alecsandri.

Este Vasile Alecsandri zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  2 camere Tulcea, Vasile Alecsandri  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa 2 camere Tulcea, Vasile Alecsandri - 25000 EURO Vasile Alecsandri, Vasile Alecsandri , jud. Tulcea

Mugurel casa de vanzare in Vasile Alecsandri, Judet Tulcea Vand gospodarie cu 3632 mp de pamant in localitatea Vasile Alecsandri judet Tulcea.Gospodarie este formata din casa, bucatarie de vara, atelier, garaj, si mai multe anexe pentru animale.Casa este compusa din: living, 2 camere mari 4x4, un hol spatios 2,5x5,4, bucatarie cu aragaz butelie frigider. Baia cu dus boiler electric de 80L si boiler pe lemne, ghiuveta si WC. Ancalzirea se face cu lenme prin teracota si centrala. Casa se vinde cu tot mobila si cu multe accesorii agricole si cateva unelte.Teren in suprafata de 3632mp, sera de 24mp, de jur inprejurul terenului sunt pomi fructifri plus alti recent plantati. Pomi pe rod, mar, corcodusi, pruni din care sa scos 300L tuica. Bolta cu struguri de masa si vin am scos 100L vin. Pomi rcant plantati-caisi, peri, mar jonatan si arbusti-coacaze negre,coacaze rosii-albe, agries. Jumatate din teren semanat cu lucerna pe anul 3. Gospodaria detine si grajd cotete pentru porci-pasari. Exista spatii de gradina cu flori cu trandafiri si bujori si alte anexe cu uscator de haine exterior cu acoperis. Canalizare si apa curenta de la retea, curent electric. Pretul este de 25000 eur. Ma puteti contacta la numarul cu cel putin o saptamina inainte daca va hotariti sa cumparati pt. ca nu mai locuiesc la adresa.Mentionez ca toate srazile in loc.sunt asfaltate. telefon contact 074354769puteti vedea trei videouri aci: https: www.youtube.com watch?v=cSacdi6MAbA, si aci: https: www.youtube.com watch?v=tcfZQ1_yNmwsi aci: https: www.youtube.com watch?v=T3omuNCcDNU&feature=youtu.be

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(