Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 199 mp Alba, Vartop - 7500 EURO

7500 €  De vanzare
Vand/Schimb teren intravilan in satul de vacanta Vartop-Arieseni in suprafata de 199 mp , terenul este situat la aproximativ 300m de partia "Piatra Graitoare" langa pensiunea "Rock". Distanta pana la DN75 este de aprox. 170m , are cale de acces un drum pietruit, utilitati disponibile, curent electric si reteaua de apa. Ideal pentru pensiuni sau case de vacanta. Pret 5000 euro fix.

Pe site din 28-02-2023
Vizualizari 343
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 199 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vartop.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vartop. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vartop.

Este Vartop zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Alba, Vartop  - 21000 EURO Proprietar 21000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Vartop - 21000 EURO Vartop, Vartop , jud. Alba

Vand teren vis-a-vis de partie in Vartop in suprafata de 199 mp. Pentru cine doreste sa deschida o afacere de sezon (si nu numai) foarte profitabila aceasta este o ocazie unica. Terenul fiind situat langa noua partie de schi (langa pensiunea The Rock)este perfect pentru a pune bazele unei terase de sezon cu tot ce inseamna ceai,vin fiert,diferite produse alimentare dar si diferite suveniruri. Cu minim de investitie poti sa obtii o afacere foarte profitabila! Nr cadastral 50516. Cladirile din pozele 3 si 4 notate cu C1 si C4 sunt cladirile care sunt situate la baza partiei,deci vis-a-vis cu terenul. Terenuri - Vartop , Terenuri - Alba

21000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(