Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 36 ha Giurgiu, Vanatorii Mici - 15000 EURO

15000 €  De vanzare
SERVICII REORGANIZARE SI LICHIDARE IPURL in calitate de lichidator judiciar al AQUATUB S.A. - in faliment, cu sediul in Sat Vanatorii Mici, Comuna Vanatorii Mici, str. Industriilor, nr. 1, Judet Giurgiu, Nr. ORC: J52/511/2011, CIF: 28911729, conform Sentintei nr. 311/19.10.2016 pronuntata de Tribunalul Giurgiu SINDIC, in dosarul 747/122/2015*, organizeaza la sediul sau din Bucuresti, str. Sf. Vineri nr. 23, bloc 105B, sc. 2, et. 3, ap. 41, sector 3, in fiecare zi de marti, incepand cu data de 15.01.2019 ora 14:00, un numar de 4 licitatii publice deschise, cu strigare, cate 1 licitatie/saptamana, pentru vanzarea terenului in suprafata de 30.000 mp situat in com. Vanatorii Mici, jud. Giurgiu, inscrisa in cartea funciara nr. 30050 a localitatii Vanatorii Mici, cu numarul cadastral 30050, proprietatea debitorului AQUATUB S.A.. Pretul de pornire la licitatie este de 15.000 Euro, exclusiv TVA. La pretul de adjudecare se va adauga TVA in functie de prevederile Codului Fiscal. Persoanele care doresc sa se inscrie la licitatie au obligatia de a depune pana in preziua licitatiei, orele 14:00, garantia de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, documentele prevazute in regulamentul de vanzare, precum si dovada achizitionarii caietului de sarcini. Informatii detaliate cu privire la terenul oferit spre vanzare si caietul de sarcini cuprinzand regulamentul de vanzare cat si programarea vizionarii terenului scos la vanzare se pot obtine de la sediul lichidatorului judiciar. Ofertele de participare la licitatie impreuna cu toate documentele solicitate se vor depune pana in preziua licitatiilor (zilele de luni) ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar SERVICII REORGANIZARE SI LICHIDARE I.P.U.R.L..

Pe site din 06-06-2021
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 36000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vanatorii Mici.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Vanatorii Mici. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vanatorii Mici.

Este Vanatorii Mici zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Giurgiu, Vanatorii Mici  - 124000 EURO Proprietar 124000 €
Vanzare casa Giurgiu, Vanatorii Mici - 124000 EURO Vanatorii Mici, Vanatorii Mici , jud. Giurgiu

Buna ziua! Va propun o oportunitate. Va multumesc pentru minutele acordate. Va propun sa cumparati doua case la tara. Toate actele necesare vanzarii sunt conforme, unic proprietar. Se preteaza atat pentru o potentiala afacere (camin batrani etc), dar si ca locuinta / locuinte personala. Nu numai ca pretul este foarte bun pentru ceea ce se ofera, dar este si negociabil. Exista si posibilitate de extindere. Terenul este de 2650 de metri. La finele terenului se afla raul Neajlov. Terenul este foarte bun, pamantul fiind perfect pentru plantare. Locatie: - sat Vanatorii Mici / comuna Vanatorii mici / judet Giurgiu - strada Principala - la cateva minute de A1, cu iesire directa din sat la A1. - KM 44 - se poate ajunge la Bucuresti in cateva minute. - 18 m deschidere la poarta - vecini linistiti Cele doua case: Prima (120 mp + pod pe toata dimensiunea casei) - an constructie - 1996 - BCA + caramida - 3 camere de zi - sufragerie - 1 baie - bucatarie - 2 holuri - pivnita A doua (100 mp parter / 120 mp mansarda) - an constructie - 2014 - BCA - 4 dormitoare - camera mare de zi / sufragerie. - doua bai - holuri - camera (circa 30 mp) pentru doua centrale pe lemne. Bucatarie de vara: Teresa cu spatiu pentru gatit si luat masa. Circa 20 mp. inchisa si utilata complet. Geamuri si usa termopan. Anexe: - cotet pasari - magazie pentru scule - spatiu pentru depozitat lemne - solar legume (19 metri x 5 metri) - 95 mp - helesteu betonat La fel de important: - 2 puturi la 40 metri adancime - 1 put pentru udat gradina, 11 metri adancime - 2 panouri solare (pentru incalzire apa) - 2 boilere electrice - aer conditionat Pentru mai multe informatii (poze, vizionari etc) va rog sa ma contactati. O zi frumoasa! Case de vanzare - Vanatorii Mici , Case de vanzare - Giurgiu

124000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(