Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa 3 camere Constanta, Constanta - 165000 EURO

165000 €  De vanzare
Adrian Petcu Proprietar, vand casa 3 camere + curte + garaj in Constanta Proprietar, vand casa 3 camere in vecinatatea scolilor 4 si 5, la 5 minute de plaja "Trei papuci".Constructie integrala din caramida.3 camerebucatarie deschisa / camera - separeu inchis cu fereastra mare pentru aragazbaie + camera toaleta separata inchisa + aerisire2 holuripod mansardabilbecimagaziegarajsuprafata teren: 167 mpsuprafata construita: 90 mpsuprafata utila: 69 mpsuprafata beci: 11.7 mpsuprafata garaj: 16 mpdeschidere la strada: 6.33 mToate actele la zi.Pentru programarea unei vizite ma puteti contacta de Luni pana Vineri intre orele 10 si 17.Va multumesc!

Pe site din 14-04-2024
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 69 m2
Suprafata teren: 167 m2
Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Constanta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Constanta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Constanta.

Este Tomis II zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 360000 EURO Proprietar 360000 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 360000 EURO Tomis II, Constanta , jud. Constanta

Proprietar, ofer spre vanzare casa la sol, situata in Tomis II, pe un teren in suprafata de 322 mp, front stradal 12,6 m, amplasata excelent. Proprietatea cuprinde: Casa de locuit (C1) suprafata construita la sol 100 mp, solida din caramida italiana, renovata recent, compusa din 4 camere, 2 bai, bucatarie, centrala pe gaz, usi interioare de stejar, usi exterioare metalice, tamplarie PVC cu geam termopan triplu Qfort, finisaje de actualitate, sistem de alarma. Constructii C2-Bucatarie de vara cu beci si magazie si C3 - garaj. Curtea amenajata cu bbq, pomi fructiferi, vita de vie si arbusti ornamentali. O casa calda, primitoare oferind un stil de viata confortabil si discret. Case de vanzare - Constanta , Case de vanzare - Constanta

360000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 110000 EURO Proprietar 110000 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 110000 EURO Tomis II, Constanta , jud. Constanta

Casa la pret de apartament. Se accepta schimb cu garsoniera sau apartament mic la Parter sau etaj 1 in bloc ce beneficiaza de mult spatiu verde sau este foarte aproape de parc/spatii verzi (pentru animal de companie)+diferenta. Casa din caramida renovata total in 2019, totul nou: acoperis, centrala gaze, aer conditionat, instalatie sanitara, electrica, mare parte din mobila, izolatie, utilitati in garantie. Are 3 camere semidec, camera tehnica cu dressing, magazie cu acces la apa cu intrare din curte. 55 mp utili, amprenta la sol 67 mp pe un teren de 90 mp. In living sunt 2 luminatoare naturale cu orientare Estica. Detinem video cu interior pod-acoperis. Investiti 55000 E in casa in 2019. Se afla in Tomis II peste drum de Spital Judetean, ceea ce o face ideala pentru birouri si mai ales cabinet medical. Pret fix 110.000 euro. In reprezentare exclusiva, Orasanu Adrian 07******66. ETIK Imobiliare. Case de vanzare - Constanta , Case de vanzare - Constanta

110000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Constanta, Constanta  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa Constanta, Constanta - 150000 EURO Tomis II, Constanta , jud. Constanta

Petrisor Valentin PARVU Casa de vanzare centru Constanta Constanta Constanta Tomis II

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(