Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Brasov, Tohanita - 15000 EURO

15000 €  De vanzare
Terenul are 588mp, se afla in zona Tohanita, la jumatatea drumului 112h dintre Bran si Zarnesti, la 4 km de castelul Bran pe drum asfaltat. De la drumul principal 250m, intr-o zona de case de vacanta si la 30m de padure. Front la strada 13m, gaz, apa si curent la 100m distanta. Terenul este imprejmuit cu gard, are o cabanuta de 15mp si o fundatie cu beci de 60mp fara proiect.

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 27
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tohanita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tohanita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tohanita.

Este Tohanita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Tohanita  - 60500 EURO Proprietar 60500 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Tohanita - 60500 EURO Tohanita, Tohanita , jud. Brasov

Teren montan, intravilan. Zona: Tohanita, Orasul Zarnesti. Distanta fata de centrul Branului - aprox. 5 km. Zona este in dezvoltare si sunt in constructie case de vacanta. Sper sa revin in cateva zile cu un filmulet pentru a se vedea accesul catre teren si vecinatatea. Deocamdata am anexat o poza cu marcajul drumului catre teren. Suprafata: 2420 mp. Regimul de constructie acceptat conform certificat urbanism primarie: P+2. Terenuri - Predelut , Terenuri - Brasov

60500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Brasov, Tohanita  - 12900 EURO Proprietar 12900 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Tohanita - 12900 EURO Tohanita, Tohanita , jud. Brasov

Terenul este situat in Tohanita(Zarnesti) la 10 km de centrul Branului si ofera o priveliste foarte frumoasa asupra muntilor Bucegi fiind pozitionat intr-o zona mai inalta. Accesul de la asfalt pana la teren se face pe un drum public(drum existent in acte dar neamenajat) cu o lungime de aproximativ 600m . Utilitati:Sunt la aproximativ 600 m de teren.Terenurile se vand neracordate la utilitati. Terenul este intravilan si are :Carte funciara, Cadastru actualizat si Certificate de urbanism. Mai este disponibil lotul 7 la pretul de 12900 euro. Pretul pentrun 500 mp este de 11900 euro iar pentrau 1056 este de 24600 euro. Ca si primarie terenul apartine de Zarnesti.In aceasta zona se poate construi pe loturi de minim 500 mp. -Procentul de ocupare al terenului( -POT): este de maxim 35% -Coeficientul de utilizre a terenului(-CUT): este de maxim 0,85 Terenuri - Predelut , Terenuri - Brasov

12900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(