Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 550 mp Sibiu, Tocile - 16000 EURO

16000 €  De vanzare
Se vinde teren cu cabana de lemn la TOCILE format din o parcela de 255 mp cu cabana si gradina .Terenul este ingradit si are poarta de intrare la strada. Terenul are numar topografic propriu si este cu servitute . Pentru mai multe informatii sunati la telefon.

Pe site din 12-06-2021
Vizualizari 22
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 550 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tocile.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Tocile. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Tocile.

Este Tocile zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Tocile  - 96000 EURO Proprietar 96000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Tocile - 96000 EURO Tocile, Tocile , jud. Sibiu

Vand teren intravilan 900 mp cu imbunatatiri. Proprietatea se afla in zona centrala a satului de vacanta Tocile, Sadu. Terenul este imprejmuit cu gard de piatra, avand doua fronturi stradale, o latura spre padure de foioase, conifere si salcami, iar alta latura spre vecin. Proprietatea are curent electric trifazat si monofazat, precum si apa curenta din reteaua publica. Pe teren sunt construite un foisor/bucatarie de vara open-space de 36mp, o placa cu fundatie de 64mp pentru garaj sau casa/cabana, o magazie si depozit de lemne. Suplimentar, proprietatea are retea de colectare a apei fluviale de pe acoperisuri si pavaj cu evacuare subterana pe sub drumul public direct in rau, are fantana cu 7 burlane, iar 4 burlane sunt pline cu apa, cu regenerare completa pe parcursul noptii; curte cu pavaj dublu T si rigole (aproximativ 140 mp), fosa septica noua, integrata in sistemul subteran de canalizare. Anul acesta primaria comunei va construi reteaua de canalizare motiv pentru care fosa va putea fi dezafectata. Este disponibil accesul la cablu si internet prin fibra optica. Pe latura interna a terenului, comuna cu drumul judetean, sunt plantati aproximativ 50 de tuia si chiparosi de California, iar pe teren sunt mai multi pomi fructiferi aflati la stadiul de crestere in al cincilea an (ciresi, visini, peri, pruni, caisi). Dotarile foisorului includ cuptor de pizza, grill, soba pe lemne zidita, plita vitroceramica, frigider, chiuveta cu apa curenta din reteaua publica, iluminare led si vintage, spatii de depozitare cu finisaje din lemn, granit si travertin. Proprietatea are expunere spre SE, este insorita, oferind totodata acces direct spre padure si priveliste spre munti. Terenul are laturi aproximativ egale. Mai multe detalii pot fi oferite in privat. Nu sunt interesat de schimburi! Terenuri - Sadu , Terenuri - Sibiu

96000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(