Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere casa 2 camere Brasov, Brasov - 750 EURO lunar

750 €  De inchiriat
Mari Trop Inchiriez casa in cartierul Schei Inchiriez casa zona Liceul Andrei Muresanu compusa din 2 camere spatioase, hol, baie, bucatarie.Casa este renovata recent, este izolata atat pe exterior cat si pe interior, centrala termica noua, geamuri termopan, curte 100mp cu acces auto, in fata portii imobilului este loc de parcare pentru doua autoturisme.Casa se afla aproape de scoli, gradinita, alimentari, 5 minute de mers pe jos pana in P.ta Sfatului, vedere superba catre Tampa. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

Pe site din 17-01-2024
Vizualizari 47
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 100 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De inchiriat in localitatea Brasov.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De inchiriat in localitatea Brasov. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Brasov.

Este Centrul Istoric zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Brasov  - 295000 EURO Proprietar 295000 €
Vanzare casa Brasov, Brasov - 295000 EURO Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Casa situata in Centrul Istoric Brasov, Strada Cerbului, singur in curte(lucru rar in Centrul Istoric) formata din 4 camere cu bai si un apartament la parter, la demisol crama cu bolta si la etaj doua camere nefinalizate cu terasa generoasa avand vedere spre Tampa, de altfel Casa dispune de un pod inalt ce poate fi usor mansardat. Imobilul dispune de curte interioara, o mica gradina si 2 locuri de parcare in interior, in exterior avand alte 2 locuri de parcare. Casa se preteaza pentru regim hotelier( functionand o perioada asa). Case de vanzare - Brasov , Case de vanzare - Brasov

295000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 320 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Lucian T Garsoniera in mijlocul actiunii ! (in Centrul Istoric) Garsoniera este localizata in centrul istoric al Brasovului, foarte aproape de Piata Sfatului, Biserica Neagra, restaurante si terase, magazine, muntele Tampa si alte zone de interes major. Garsoniera este noua, complet mobilata si utilata si este compusa din camera, bucatarie si baie cu dus. Garsoniera are usa de metal si termopane astfel incat facturile sunt foarte mici. Imobilul este utilat cu masina de spalat rufe, plita electrica, frigider, cablu TV si internet. Imobilul se preteaza pentru o persoana care doreste sa se bucure de centrul vechi al Brasovului. Se inchiriaza pe un an cu posibilitate de prelungire iar la semnarea contractului se achita chiria in avans pe luna in curs, si garantia de 400 Euro, care se va inapoia la plecare. VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE E-MAIL! Confort: Lux Tip imobil: Casa/Vila Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 3 camere Brasov, Brasov  - 480 EURO lunar Proprietar 480 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Brasov, Brasov - 480 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Ofer spre inchiriere pe termen lung (minim un an) apartament proaspat renovat in bloc de caramida, situat in zona linistita, inconjurat de spatii verzi, pe str. 9 Mai, nr. 8A, etaj 4, compus din: - living + bucatarie (open space) - 2 dormitoare, dintre care unul cu dressing - 1 baie - 1 spatiu uscatorie - balcon inchis cu termopan Dotari: ferestre termopan, centrala termica individuala pe gaz metan, parchet, gresie, zugraveala lavabila, mobila dormitoare, mobila bucatarie, canapea living, frigider, masina de spalat, posibilitate legare la cablu internet.RCS RDS. Utilitatile (apa, gaz, curent) sunt contorizate individual. In cartier, la cateva minute de mers pe jos, se afla mai multe magazine alimentare, restaurante, cafenele, florarii, scoli, un Mall AFI, statii de autobuz care fac legatura cu toate cartierele orasului. In 5 minute cu masina sau 20 de minute pe jos se ajunge in centrul istoric al Brasovului. Disponibil incepand cu 25.03.2024 Cuantumul garantiei de buna executie a contractului de inchiriere este echivalentul a doua chirii, platibile la semnarea contractului. Garantia nu se returneaza daca contractul se reziliaza inainte de un an. 3 camere - Brasov , 3 camere - Brasov

480 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 500 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Dau spre inchiriere un apartament cu 2 camere in Centrul Istoric, doar pe termen lung! Exclus subinchirierea apartamentului in regim hotelier si colaborarea cu agentii imobiliare! Deasemenea, contract cu ANAF! Multumesc! 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Brasov, Brasov  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere garsoniera Brasov, Brasov - 350 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

inchiriez garsoniera mobilata-utilata centrul istoric (str. Poarta Schei) cu loc de parcare in curte. Costuri foarte mici de intretinere fiind foarte bine izolata. Disponibilitate imediata 1 camera - Brasov , 1 camera - Brasov

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Brasov, Brasov  - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere garsoniera Brasov, Brasov - 400 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Inchiriez garsoniera in centrul istoric, str. Republicii. Tel 07******70 1 camera - Brasov , 1 camera - Brasov

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 600 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Inchiriez apartament cu 2 camere in proiectul premium Vitus Residence, situat intr-o zona semi-centrala (str.Mihai Viteazu), la doar 5-10 min de centru istoric (auto), cu acces facil catre zone de shopping, unitati de invatamant, parcuri, etc. Apartamentul se afla intr-un bloc nou, recent receptionat de la dezvoltator si a fost complet mobilat si utilat, se afla la prima inchiriere. - Caracteristici: Apartamentul este compus din hol, living+bucatarie, dormitor, baie , spatiu depozitare si balcon. Este situat la etajul 4 a unui imobil cu regim de inaltime 5 etaje, dotat cu ascensor. S. utila: 63 mp S.balcoane: 4 mp (cu vedere la Tampa) Orientare: Vest Incalzire in pardoseala - Dotari: Frigider Samsung, cuptor electric Teka, plita electrica Haier, masina de spalat rufe incorporata in mobilier Haier, centrala termica de apartament pe gaz, etc. Mobilierul si electrocasnicele sunt noi. Apartamentul dispune si de un loc de parcare privat, care este inclus in pretul de inchiriere. La semnarea contractului de inchiriere se achita chiria lunara in avans, o garantie returnabila cu valoarea unei chirii lunare si comisionul agentiei de 50% din prima chirie. Pentru poze suplimentare sau alte detalii, va stau la dispozitie pe whatsapp sau telefonic. 2 camere - Brasov , 2 camere - Brasov

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Brasov, Brasov  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere spatii birouri Brasov, Brasov - 1100 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Florin Promotie inchiriere ! Acum in Centrul istoric, Spatiu comercial -13.3% Brasov Brasov

1100 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii birouri Brasov, Brasov  - 570 EURO lunar Proprietar 570 €
Inchiriere spatii birouri Brasov, Brasov - 570 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Dan Lacatus Spatiu birouri clasa A, 57 mp, open space, zona STAR Brasov Brasov Centrul Istoric

570 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament Brasov, Brasov  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament Brasov, Brasov - 350 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Adrian Serban Apartament la curte, zona centrala Apartamentul este compus din living , bucatarie si baie la parter si 2 dormitoare,o baie de serviciu la etaj.Are 55 mp utili, loc de parcare in curte langa baie.Se accepta si animale de companie de talie mica.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 600 EURO lunar Proprietar 600 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 600 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

CRISTINA BADU Spatiu comercial de inchiriat Ofer spre inchiriere spatiu comercial situat pe strada Republicii, compus din : birou, debara si grup sanitar. Pretabil pentru birouri (traduceri, birouri notariale si altele).

600 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Brasov, Brasov  - 5000 EURO lunar Proprietar 5000 €
Inchiriere spatii comercial Brasov, Brasov - 5000 EURO lunar Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Maria Restaurant Centrul Istoric Restaurant in Centrul Istoric al Brasovului de inchiriat Vanzare, complet utilat si mobilat, totul nou, dizain modern si conform stadardurilor legislative si HCCP. Restaurantul e functional. Posibilitate de terasa si parcare auto. Info la tel.

5000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Brasov, Brasov  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Brasov, Brasov - 82000 EURO Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

Miloiu Simona Apartament la casa, Str. Poarta Schei, 2 camere, parter, 33 mp Brasov Brasov Centrul Istoric

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Brasov, Brasov  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare apartament Brasov, Brasov - 125000 EURO Centrul Istoric, Brasov , jud. Brasov

adrian Apartament la casa in centrul istoric Brasov Brasov Centrul Istoric

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(