Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Iasi, Ciurea - 27000 EURO

27000 €  De vanzare
Ioana Teren intravilan Iasi Ciurea

Pe site din 08-04-2024
Vizualizari 43
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciurea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciurea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciurea.

Este Ciurea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Iasi, Ciurea  - 32500 EURO Proprietar 32500 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Ciurea - 32500 EURO Ciurea, Ciurea , jud. Iasi

Teren intravilan, str.Daliei, Ciurea, 2500 mp, deschidere la strada 28m, situat la strada astfaltata, cu utilitati: apa, electricitate, canalizare si in viitorul apropiat si gaz, cu o priveliste extraordinara. Pe teren este amplasat un iaz de 128mp, 40 de pomi fructiferi (meri). Este foarte potrivit pentru constructia unei case si ramane spatiu si pentru o gradina de legume (avantajul iazului de unde se poate iriga). Pret pe mp: 14 eur usor negociabil. Terenuri - Ciurea , Terenuri - Iasi

32500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Iasi, Ciurea  - 7800 EURO Proprietar 7800 €
Vanzare terenuri constructii Iasi, Ciurea - 7800 EURO Ciurea, Ciurea , jud. Iasi

Teren intravilan Ciurea aproape de viitoarea centura usoara: - CF 71935, suprafata 473 mp, deschidere la doua drumuri publice - CF 71934, suprafata 473 mp, deschidere la un drum public Pret 7.800 euro oricare dintre cele trei parcele - cel mai ieftin teren intravilan zona Iasi. Parcelele fac parte dintr-o suprafata mai mare situata in intravilanul localitatii Ciurea, impartita in aprox 100 parcele. Terenul poate fi considerat si o investitie pe termen scurt deoarece utilitatile sunt aproape de teren, zona este in dezvoltare, nu sunt doar cateva parcele ci fac parte dintr-un complex, drumurile sunt publice, inclusiv cele dintr parcele, urmand a fi intretinute de primarie. Avantaje: - teren langa viitoarea centura usoara a mun Iasi cu potential mare de crestere si dezvoltare - teren intravilan; - zona in plina dezvoltare; - deschidere la drum public de 7 metri; - numar mare de parcele ceea ce va duce la o dezvoltare rapida ( fata de 1,2 parcele izolate); - distanta mica fata de centrul orasului; - acces rapid. Terenuri - Ciurea , Terenuri - Iasi

7800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(