Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 3 camere Mures, Targu-Mures - 55400 EURO

55400 €  De vanzare
Tulbas Camelia Rita Apartament ieftin cu 3 camere Centru Targu Mures Descriere apartament: Proprietarul vinde apartament cu 3 camere, semidecomandat, situat Central, confort II, Parter inalt, dotat in plus cu balcon inchis si pivnita sub balcon, ambele cu autorizatie. Apartamentul necesita renovari. Desi necesita renovari, apartamentul are un foarte mare potential: Este un apartament sanatos, situat Central, in cartierul Libertatii, dar intr-o zona rezidentiala foarte linistita. In fata geamurilor si a balconului se afla un parculet interior dotat cu banci si locuri de parcare pentru proprietari. Este la 5 minute de mers pe jos fata de Catedrala ortodoxa Buna Vestire si Primarie, la 1 minut de Piata Armatei (Piata de rusi) si la 15 minute fata de Gara Centrala. Locatia este excelenta, fiind la un pas de centru, dar intr-o zona foarte linistita si necirculata de masini. Apartamentul are toate utilitatile necesare: centrala proprie pe gaz, electricitate, apa si canalizare, usa noua de metal, interfon de bloc, baie standard, bucatarie dotata cu aragaz si chiuveta de inox, debara separata si o nisa pentru frigider, parchet, gresie si faianta, inclusiv pe hol, storuri la geamuri si in plus balcon inchis si pivnita sub balcon. Apartamentul este nemobilat, dar las in plus un aragaz aproape nou in bucatarie, o chiuveta noua pentru baie, un dulap si o masuta in balcon. Gradul de siguranta este de 100%, intrarea in bloc facandu-se pe baza de cip. Apartamentul este ocupabil imediat.

Pe site din 15-07-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 3

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Targu-Mures.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Targu-Mures. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Targu-Mures.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Mures, Targu-Mures  - 157000 EURO Proprietar 157000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Mures, Targu-Mures - 157000 EURO Central, Targu-Mures , jud. Mures

Vand apartament 3 camere,ultra central Targu Mures, langa teatrul National . Apartamentul este liber. Direct proprietar. Relatii la telefon 07******34. 3 camere - Targu-Mures , 3 camere - Mures

157000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(