Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 300 mp Prahova, Talea - 4500 EURO

4500 €  De vanzare
Comuna Talea este situata la poalele de sud-vest ale Muntilor Bucegi in zona de inzvorare a raului Provita, Se afla la o altitudine de 834 m. Acces facil din DN1 prin Comarnic sau Breaza, curent 380 V, apa potabila. Terenul se afla la 100 km fata de Bucuresti si 16 km de Sinaia

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 16
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Talea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Talea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Talea.

Este Talea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Talea  - 59900 EURO Proprietar 59900 €
Vanzare casa Prahova, Talea - 59900 EURO Talea, Talea , jud. Prahova

Vand casa in comuna Talea, sat Plaiu, judet Prahova, chiar la intrarea in sat, cu o suprafata utila de 100 mp, iar terenul aferent este de 902 mp. Coordonate maps: 45.2175*******5973046 . Casa este formata din 3 camere, o bucatarie, o baie, 2 holuri, o camara si o veranda acoperita in spatele casei si beci. Aceasta dispune de urmatoarele utilitati: curent electric ( 2.20 si 3.80) , apa curenta, fantana si fosa septica. Incalzirea este realizata prin intermediul sobei cu lemne iar ca dotari pot fi amintite: – geamurile termopan cu tamplarie PVC, – instant apa calda pentru bucatarie si cazan pe lemne pentru baie + delimano pentru chiuveta din baie, – parchetul in camere, – usa exterioara metalica - instalatie electrica refacuta integral -izolatie din polistiren -acoperita cu tabla In curte exista amenajat un garaj si un grajd pentru animale sau depozitat lucruri. Imobilul se vinde partial mobilat ( se vor lua urmatoarele : frigider, masina de spalat, cuptor cu micounde, 1 canapea, 2 fotolii, televizoarele+comoda aferenta acestora). Pentru alte informatii si poze va stau la dispozitie. Pretul este negociabil. Case de vanzare - Talea , Case de vanzare - Prahova

59900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(