Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Ilfov, Dimieni - 165000 EURO

165000 €  De vanzare
Silviu Casa individuala cu 4 camere, partial mobilata in Tunari, Dimieni Vand casa individuala in comuna Tunari, localitatea Dimieni in vecinatatea Bucurestiului. Casa se afla intr-o zona foarte linistita, cu un teren de 610mp si o suprafara construita de 132 mp, aceasta dispune de 3 dormitoare spatioase, 2 bai, 1 camera tehnica, living generos si bucatarie tip open space. Terasa deschisa cu zona de gratar si de servit masa in suprafata de 30mp.Constructia este realizata din blocuri ceramice si izolata termic cu polistiren.Anul de finalizare al constructiei: 2022.Casa se vinde partial mobilata dupa cum se vede si in fotografii. Dispune de mobilier de bucatarie Staer, electrocasnice Bosch, paturi cu saltele, mobilier baie si masina de spalat Samsung.In ceea ce priveste performanta energetica, casa imbratiseaza atat modul econom, cat si prietenos cu mediul inconjurator prin echiparea acesteia cu un sistem de ultima generatie de incalzire/racire realizate prin pompa de caldura reversibila aer-apa.Din punct de vedere al utilitatilor, casa dispune de curent electric trifazic, foraj propriu cu hidrofor, instalatie de irigare automata pentru gazon pe 3 zone, fosa septica proprie, Posibilitate de racordare rapida la gaze prin conectarea la coloana din spatele casei.Timpul de pargurgere al drumului pana la intrarea in Bucuresti, respectiv prin zona Pipera pe Bd. Pipera-Tunari, pana la bd. Erou Iancu Nicolae, este de aproximativ 10 minute.Puncte de interes in apropiere: aeroportul Otopeni, parcul de aventura Edeland, padurea Snagov, institutiile de invatamant din zona Erou Iancu Nicolae - precum: Olga Gudynn International School, Cambridge School of Bucharest, British School Of Bucharest, American International School of Bucharest, zona comerciala Baneasa Mall, World Class Atlantis/Jollie Ville/Otopeni, zona de birouri Pipera.Vanzarea se realizeaza din motive de schimbare a planurilor personale.

Pe site din 23-09-2023
Vizualizari 39
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 101 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Dimieni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Dimieni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dimieni.

Este Dimieni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dimieni  - 49000 EURO Proprietar 49000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dimieni - 49000 EURO Dimieni, Dimieni , jud. Ilfov

De vanzare Teren intravilan in suprafata de 771 mp din care 150 mp cota drum, Adancime 20,7m Deschidere 30m POT 30% CUT 0.8 Inaltime P+1+2R Pe teren sunt trase cabluri curent si fibra internet/tv, solicitarea pentru gaze depusa si aprobata, urmand a se efectua lucrarea. Situat in sat Dimieni, comuna Tunari, intr-un complex rezidential cu acces privat, zona linistita, in plina dezvoltare. in apropiere regasim la doar cateva minute Aeroportul Otopeni, Therme, DN1 Value Center, zona de nord Pipera. Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ma contactati! Terenuri - Tunari , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

49000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(