Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dristor - 220 EURO lunar

220 €  De inchiriat
Mariana Ofer spre inchiriere loc parcare Dristor Apartments Ofer spre inchiriere loc de parcare in complexul Dristor Apartments, Aleea Ramnicu Valcea nr.6-10.Acces controlat , monitorizare video 24/7. ( taxele complexului incluse in pret).

Pe site din 09-02-2024
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 12 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Dristor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Dristor  - 5170 EURO lunar Proprietar 5170 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dristor - 5170 EURO lunar Dristor, Bucuresti

10e / mp + TVA 0% Comision Inchiriere spatiu comercial situat pe strada Dristorului (50m fata de statia de metrou Dristor 2), la parterul unui complex rezidential cu peste 1000 locatari (New Town), pretabil pentru diferite activitati economice: sala fitness, cabinete, clinica, birouri, cursuri, salon, comert online, etc. Proprietatea are o suprafata generoasa de 517 mp, si o inaltime de 3.5m oferind suficient spatiu pentru amenajarea activitatii dvs comerciale, conform nevoilor specifice. Momentan, spatiul este impartit in mai multe incaperi, insa viitorii chiriasi pot recompartimenta in functie de tipul activitatii desfasurate. Spatiul dispune de 2 cai de acces. In pretul chiriei sunt incluse 5 locuri de parcare care se pot suplimenta cu inca 5 si o boxa de depozitare (23m2) pentru un cost suplimentar. Spatiul nu dispune de instalatie de gaze, exista curent trifazic. Va invitam si pe dvs sa va convingeti de avantajele acestei proprietati, prin stabilirea unei vizionari la numarul de telefon afisat. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

5170 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Dristor  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dristor - 350 EURO lunar Dristor, Bucuresti

Andra ionita Inchiriere spatiu comercial Inchiriez spatiu comercial, 12 mp, zona dristor

350 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Bucuresti, Dristor  - 370 EURO lunar Proprietar 370 €
Inchiriere spatii comercial Bucuresti, Dristor - 370 EURO lunar Dristor, Bucuresti

Firma Se inchiriaza 1 incapere cabinet medical (cu drept de folosire a spatiului comun). Pretul este 370 euro. Utilitatile sunt incluse in pret. Locatia dispune de 2 grupuri sanitare, vestiar, sterilizare, 2 sali asteptare, sala tratament, receptie si este monitorizat video. La locatie functioneaza cabinete de DERMATOLOGIE, PEDIATRIE, CARDIOLOGIE. Spatiul se situeaza in zona Dristor, zona cu vad, langa scoala, si deserveste o arie mare de blocuri din jur. 3 min distanta de statie de autobuz si 10 min distanta de metrou. (mers pe jos) Pret fix. Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 3 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

370 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(