Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arad, Sambateni - 0 EURO

 De vanzare
vand 2 sau 3 locuri de casa in sambateni pozitie deosebita la iesire din sambateni spre ghioroc o zona foarte frumoasa in plina dezvoltare(zona ghioroc lac-drumul vinului-statiune geotermala) este in curs de a deveni statiune de interes national lacul ghioroc e la 3 km distanta suprafata totala e de 2700mp fiind 2 locuri cu numar de casa fiecare front stradal foarte generos 50mp. unul de 1600mp cu front stradal de 30m care se poate si imparti in 2: 800mp-800mp cu front 15m unul de 1100mp cu front stradal de 20m se pot vinde separat sau impreuna un loc ideal pt o casa de vacanta o afacere pensiune,market,hala,camin batrani pret 12euro mp loc foarte frumos cu o priveliste deosebita. Sau variante cu apartment arad sau timisoara! pot oferi si dif daca e cazul

Pe site din 21-06-2021
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sambateni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sambateni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sambateni.

Este Sambateni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arad, Sambateni  - 57500 EURO Proprietar 57500 €
Vanzare terenuri constructii Arad, Sambateni - 57500 EURO Sambateni, Sambateni , jud. Arad

Persoana FIZICA, vand teren intravilan cu o suprafata totala de 3000mp si un front stradal de 48m! Terenul se afla situat in localitatea Sambateni, din judetul Arad. Schita cadastrala a parcelei a fost eliberata / finalizata in data de 09.2022 Parcela dispune si de filmare realizata cu drona pentru a fi mai usoara vizualizarea integrala a suprafetei cat si vecinatatea.(La cerere se poate trimite link-ul cu video-ul respectiv) Terenuri - Sambateni , Terenuri - Arad

57500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(