Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Cluj, Salistea Noua - 0 EURO

 De vanzare
vand teren de 5000 mp foarte aproape de Cluj cu front la drum de 50 m si facilitati atat p[entru agricultura cat si pentru firme, constructii rezidentiale , case, cu acces la drum f bun si neaglomerat( in 10 min esti in oras la orice ora )

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Salistea Noua.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Salistea Noua. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Salistea Noua.

Este Salistea Noua zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Cluj, Salistea Noua  - 239950 EURO Proprietar 239950 €
Vanzare casa Cluj, Salistea Noua - 239950 EURO Salistea Noua, Salistea Noua , jud. Cluj

PRETUL ESTE DE 239.950 EURO Cluj-Napoca Telefon 07******97 LINIE autobus M33 Salistea Noua -Piata Garii Vind Case in Corusu la 500m de centru , utilitati Gaz , Apa , Curent , Internet , Fosa septica 3000 L executata sa faca fata la o familei cu 4-5 membri ( acum se trage Canalizarea ) , casa este compusa in interior : 1 dormitor Matrimonial de 16.6 mp + hol +dresing+ baie proprie,inca un dormitor de circa 16.7 mp + dresing foarte mare si o camera de copii de circa 14 mp , hol , dresinguri , living cu bucatarie si loc de luat masa generoase de 39 mp , o terasa cu loc de luat masa care se mareste, se face un foisor cu grila frumos . se preda superfinisata si utilata nou , incalzire in pardoseala cu centrala termica . In curte trotuare de jur imprejurul casei , parcare betonata , locuri de parcare 2-3 masini in curte , plus un garaj de 50mp construit nou cu usa de 6 m latime automatizata , intra 2 masini si are si spatiu mare de depozitare cu loc de lucru , poarta curte culisanta si automatizata , camere de supravegher in toata curtea ! Pentru o casa foarte Eficienta am optat la materiale peste cele uzuale : Geamuri Salamander 7 camere 3 sticle. Termoizolatie cu polistiren de 15 cm de la Hirch eps 80. Acoperisul izolat cu spuma poliuretanica de 17 cm plus gol de aer si folie casherata pentru pastrarea caldurii in interior , avand o pierdere termica foarte mica , sau deloc . Suprafata construita 120 mp. Suprafata utila 100 mp. echivalentul unei case pe 2 niveluri de 120 mp utiliti Suprafata teren este de 500 m Terenul are front la strada de 25 m la fiecare casa 3 parcari in curte ,plus pe strada care e fara trecere si dispune de spatiu ! Zona linistita Drum privat fara trecere de 7 m latime, deserveste doar 5 case Pretul reflecta calitatea materialelor si o izolatie mai buna decat media caselor facute pentru vanzare ! Vanzator Persoana Fizica ! Pretul afisat este pretul real ! Case de vanzare - Corusu , Case de vanzare - Cluj

239950 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(