Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 10.7 ha Suceava, Sadova - 17000 EURO

17000 €  De vanzare
Vand sau schimb cu apartament ,garsoniera sau utilaje etc. teren zona Sadova trecerea pe trei movili zona de afacere posibilitate de constructie cabana turistica accesibil din doua drunuri cel principal si unul secundar amandoua accesibile cu orce autoturism.este anprejmuit cu gard posibilitate de apa curenta,izvor sau halau pentru animale terenu se foloseste ca fanat contine fanar acte ok pentru suventie ca suprafata este 1 hectar si 7 ari pentru mai multe detali mu ezitati sa ne contactati pentru informati suplimentare la orce ora nui nici un deranj

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 28-06-2021
Vizualizari 49
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 10700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sadova.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Sadova. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sadova.

Este Sadova zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Suceava, Sadova  - 42500 EURO Proprietar 42500 €
Vanzare terenuri constructii Suceava, Sadova - 42500 EURO Sadova, Sadova , jud. Suceava

Vand teren intravilan situat in comuna Sadova jud Suceava zona Fundul Sadovei. Terenul are acces de la drum principal (asfalt). Stalp curent electric pe proprietate, avantaj in cazul unui racord. Dispune de apa curenta care tranziteaza proprietatea! Ideal pentru constructie de locuit gen casa sau cabana de vacanta! Priveliste deosebita. Terenul fiind pe 3 etaje! Actele sunt actualizate! Pret 24E/mp. Suprafata 1750mp. Pret 42500euro negociabil. Terenuri - Campulung Moldovenesc , Terenuri - Suceava

42500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(