Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Bacau, Capata - 28000 EURO

28000 €  De vanzare
terenuri intravilan 9000+5400mp Frunzeni, Costisa, Neamt 3euro/mp Vand 2 loturi de teren in sat Frunzeni, comuna Costisa, judetul Neamt, situate pe drumul principal strada Bistritei Sud, la aprox. 500 m de centrul localitatii. Un lot are o suprafata totala de 9002 mp din care 2851 in intravilan si 6151 in extravilan cu o deschidere la drumul principal de 23 ml, iar celalalt lot are o deschidere de 19,37ml si o suprafata totala de 5400 mp din care 2979 mp in intravilan si 2421 mp in extravilan. Ambele loturi au iesire la doua strazi, respectiv la drumul principal str. Bistritei Sud si la un drum de exploatare agricola, la celalalt capat. Intre cele doua loturi se afla o alta proprietate pe care sunt amplasate constructii. Pe ambele loturi se pot construi case sau case de vacanta. La drumul principal se gaseste reteaua de energie electrica. Terenurile se afla amplsate intr-o zona foarte frumoasa, la mijlocul distantei intre mun.Piatra Neamt si Bacau in apropierea orasului Buhusi judetul Bacau. Loturile nu sunt amplasate in zone inundabile si nu prezinta vicii ascunse, terenurile sunt productive si din punct de vedere agricol. Terenurile au cadastru si intabulare si se vand doar la notar, in conditii legale. Pretul este de euro 3euro/mp, negociabil. Relatii la nr. de tel 07******90. Terenuri - Buhusi , Terenuri - Bacau

Pe site din 23-01-2024
Vizualizari 60
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 9000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Capata.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Capata. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Capata.

Este Capata zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 2 camere Bacau, Capata  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Bacau, Capata - 1000 EURO lunar Capata, Capata , jud. Bacau

inchiriez apartament cu doua camere, decomandat, etaj 2 (pe mijloc), mobilat partial, varuit recent , termopan, usa metalica, parcari, zona linistita , centrala termica. Zona Nord, str. Digu Barnat , 2 min de Selgros , statii de autobuz( capat linie 22) , magazine, scoala. La 5 min de ARENA MALL. Exclus agentii! 0 7 4 5 3 3 7 6 5 9 Dna Maria 2 camere - Bacau , 2 camere - Bacau

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(