Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2196 mp Sibiu, Rasinari - 43920 EURO

43920 €  De vanzare
Teren intravilan Tropinii noi Vand doua parcele a câte 1098 metri pătrați fiecare in zona Tropinii noi.Terenul este împrejmuit cu gard viu și se afla la o distanta de 5 minute de la șoseaua principala.Pentru mai multe informații astept sa ma contactați telefonic sau cel mai sigur va rog sa îmi lăsați un mesaj pe whatsapp la numărul +49 172 8983052.

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2196 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rasinari.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Rasinari. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rasinari.

Este Rasinari zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  1080 mp Sibiu, Rasinari  - 83000 EURO Proprietar 83000 €
Vanzare terenuri constructii 1080 mp Sibiu, Rasinari - 83000 EURO Rasinari, Rasinari , jud. Sibiu

Taraivan Cristina Andreea RASINARI teren cu PUZ pentru locuinte Stimati investitori si viitori proprietari de case Avem placerea de a va prezenta o oportunitate deosebita pentru a va construi casa visurilor dvs. pe un teren amplasat intr-o locatie idilica si care dispune deja de un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru construirea de locuinte. Acest teren reprezinta fundamentul perfect pentru transformarea viziunii dvs. in realitate si pentru a va crea un camin intr-un mediu natural spectaculos. Caracteristicile principale ale terenului includ: Suprafata generoasa: 1080mp Deschidere la drum: 49m Regim de inaltime: P+E sau P+M Acces facil: Situat in apropierea DJ106D (110m), cu legaturi excelente catre Sibiu, la 12 minute de oras. Tipul suprafetei: plan drept Utilitati disponibile: Electricitate langa teren, apa la 110m, gaz la 110m de limita proprietatii Facilitati: Terenul este ingradit, toaleta camping cu spatiu de depozitare, magazie metalica si camera supraveghere PUZ pentru locuinte: Terenul este deja aprobat pentru construirea de case, oferindu-va certitudinea si siguranta necesara in procesul de dezvoltare Priveliste panoramica: Bucurati-va de o panorama minunata asupra muntilor si raului ce strabate limita proprietatii. Pretul este de 83.000 euro. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare a terenului, va rugam sa ne contactati la (folosesti formularul de contact) sau (folosesti formularul de contact). Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe si pentru a incepe planificarea viitorului dvs. in acest colt de rai. Comision cumparator: 0% Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

83000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Rasinari  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Rasinari - 57000 EURO Rasinari, Rasinari , jud. Sibiu

Va propunem spre vanzare un teren intravilan cu o suprafata de 1440mp (2 parcele teren a cate 720 mp fiecare) situat in zona Tropinii noi. Coordonate GPS : 45.73********.075678 Tropinii Noi,Sibiu Pretul de vanzare al terenului este de 57000 euro. Terenuri - Rasinari , Terenuri - Sibiu

57000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Rasinari  - 27000 EURO Proprietar 27000 €

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(