Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Sibiu, Poplaca - 5000 EURO

5000 €  De vanzare
Șura mare cu lemn masiv din stejar si tigla buna in conditii foarte bune. Se vand doar materialele, fara teren .

Pe site din 07-05-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Poplaca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Poplaca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poplaca.

Este Poplaca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Poplaca  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Poplaca - 15000 EURO Poplaca, Poplaca , jud. Sibiu

De vanzare , teren arabil 1800 mp(aprox 13m ×110m ]in extravilanul comunei poplaca. Terenuri - Poplaca , Terenuri - Sibiu

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Poplaca  - 17000 EURO Proprietar 17000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Poplaca - 17000 EURO Poplaca, Poplaca , jud. Sibiu

Nelu Teren de Vanzare Poplaca Oferta.Vand teren la iesire din Poplaca catre Orlat pe partea stanga.terenu ieste la liziera padurii acces foarte usor si pe timp de iarna drum pietruit pana la teren .priveliste deosebita zona de Cabane etc.suprafata teren 800m.desghidere 10 metri jumate.Perfect pentru o Cabana Cabanita agricultura etc 13000 mi euro..!.Si inca un teren de 1000m teren deschidere 15 m.acces usor drum pietruit pana la teren zona de cabane 15000 mi euro.

17000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Poplaca  - 14990 EURO Proprietar 14990 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Poplaca - 14990 EURO Poplaca, Poplaca , jud. Sibiu

Va ofer la vanzare, un teren situat pe partea dreapta a drumului Poplaca - Orlat - Gura Raului la 900 de metri dupa indicatorul cu iesirea din comuna Poplaca. Terenul are o deschidere de aproximativ 9m la strada principala si este extravilan. Terenul are o suprafata de 1200 mp, cu front stradal exact la drumul principal. Terenul este intabulat, si este inscris in Eterra . Terenul e plan, cu o panorama frumoasa asupra muntilor, iar zona este in plina dezvoltare. La 200 m de la teren spre Poplaca s-a construit un parc auto iar la 150 m spre Orlat este o zona de cabane . Datorita pozitiei pe care o are aceasta parcela, pe langa privelistea deosebita are si orientarea spre apus, ceea ce va da un avantaj in plus. Accesul se face direct din drumul principal . Iesirea din Poplaca inspre Orlat/Gura Raului, priveliste deosebita. In zona se gasesc construite mai multe cabane. Acces facil din sat, imediat la drum. Acte la zi, cadastru si intabulare. Se poate face si intravilan dar nu va mai fi la pretul acesta per mp. Si DA ,se poate construi pe el orice. Pretul este FIX,va rog nu mai insistati cu negocieri si oferte de preturi. Este oricum cel mai mic pret din zona,la o simpla cautare pe anunturi. Cautati pe tronsonul 2 care nu e la strada la peste 20 mii Euro daca vreti sa negociati . Sper ca am raspuns la toate intrebarile cu descrierea respectiva asa ca astept telefoane de la cei cu adevarat interesati. Va multumesc !! Terenuri - Sibiu , Terenuri - Sibiu

14990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(