Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 3110 mp Brasov, Pojorta - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
Message in English below Teren intravilan la tara, 3858 mp, in satul Pojorta, comuna Lisa, judetul Brasov, intabulat astfel: - 748 mp loc de casa / curti / constructii - 3110 mp gradina / livada Terenul este potrivit pentru casa de vacanta, agricultura ecologica sau turism. In sat se poate ajunge din E68 (pe drum asfaltat), satul fiind la 10 km de manastirea si statiunea montana Sambata-de-Sus si la o ora cu masina de casa de oaspeti din Viscri a printului Charles. Cel mai apropiat oras este Fagaras, la 18 km, iar cel mai apropiat aeroport international este la Sibiu, 83 km. De la Bucuresti sunt 266 km, pe Valea Prahovei. Terenul a fost folosit pana in prezent exclusiv ca gradina si livada (nuci, meri, fructe de padure). Pentru casa, necesita racordare de la poarta la utilitatile existente in sat (apa, curent, gaz). Pret: 3 EUR/mp. 3858 sqm land in the countryside, in the village of Pojorta, Lisa commune, Brasov county, within: - 748 sqm for yard / house building - 3110 sqm garden / orchard The land is ideal for building a vacation home, doing bio-agriculture or tourism. The village can be reached from E68, being at 10 km from the mountain resort Monastery Sambata-de-Sus and about one hour drive from Charles Prince of Wales guesthouse in Viscri. The nearest town is Fagaras, at 18 km, the nearest airport is Sibiu (83 km), and Bucharest is located at 266 km, throughout Prahova Valley. The land has been exclusively employed as a garden and orchard so far (walnuts, apple trees, forest fruits). Hence, for building a home, the branching to the village utilities (water, electricity) is needed. Price: 3 EUR / sqm. https://www.youtube.com/watch?v=e_omqiZM5hY

Pe site din 10-03-2023
Vizualizari 42
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 3110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pojorta.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pojorta. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pojorta.

Este Pojorta zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Pojorta  - 15000 EURO Proprietar 15000 €

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(