Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 340 mp Prahova, Poiana tapului - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Teren intravilan situat in Poiana Tapului, Busteni, la 50 m de DN. Terenul are 2 deschideri, una de 14 ml si a doua de 23 ml. Posibilitate de constructie pe 40% din suprafata - 136 mp, amprenta la sol. S+P+2E +M.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 03-10-2021
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 340 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Poiana tapului.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Poiana tapului. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Poiana tapului.

Este Poiana tapului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Poiana tapului  - 155000 EURO Proprietar 155000 €
Vanzare casa Prahova, Poiana tapului - 155000 EURO Poiana tapului, Poiana tapului , jud. Prahova

Sorin Casa de vacanta cu 2 apartamente independente 8 camere Poiana Tapului In Busteni, Str. Goriei, nr.35, teren 270 mp, recompartimentata si renovata complet in 2009, gaze, apa, canalizare, energie electrice, izolata termic, tamplarie termopan si rulouri exterioare cu spuma, usi metalice, acces separat la cele 2 apartamente: - un apartament de 80mp la demisol (3 dormitoare, 1 baie cu dus si leaving si bucatarie); - un apartament de 120mp parter inalt (3 dormitoare, 2 bai, leaving si bucatarie) Este nemobilata, necesita mici reparatii la acoperis si renovari interioare. Are toate instalatiile sanitare, electrice si de incalzire in functiune, nefiind necesara decat montarea obiectelor sanitare, a corpurilor de iluminat, a caloriferelor, a unei centrale termice, etc. Exista posibilitatea inchirierii pe o perioada lunga, cu chirie facturabila si negociabila, iar investitiile se pot deconta din cuantumul chiriei. Totodata se poate oferi un business plan pentru redeschiderea pensiunii, avand in vedere ca am administrat-o in perioada 2005-2017 in care a functionat cu succes. Exista si posibilitatea vanzarii, pretul fiind de 155.000 euro negociabil. Sunt interesat si de variante imobiliare in Bucuresti, la o valoare similara, in vederea unui schimb. Pentru detalii suplimentare gen planuri, poze, etc va rog sa ma contactati.

155000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(