Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 70 ha Mehedinti, Podeni - 25000 EURO

25000 €  De vanzare
Vand conac cu pamant in comuna Podeni loc Glamei judetul Mehedinti, curentul nu este tras dar este posibilitate , apa este langa conac se poate trage direct in conac. Conacul este format din balcon , camera ,bucatarie, grajdi , beci ,cotet de gaini . Zona de munte frumoasa cu aer curat.

Pe site din 17-04-2024
Vizualizari 415
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 70000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Podeni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Podeni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Podeni.

Este Podeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  70 ha Mehedinti, Podeni  - 50000 EURO Proprietar 50000 €

50000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Podeni  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Podeni - 55000 EURO Podeni, Podeni , jud. Mehedinti

Lorenta Nicolicescu vanzare constructi si teren Vand constructie 3 incaperi caramida si piatra,cablu tv,acoperis curte cu vatra la 30km de Tr.Severin,zona superba.Terenul in suprafata de 10300mp este imprejmuit iar pe teren teren se afla pomi fructiferi inclusiv smochini.Intrarea pe teren direct din asfalt.Se vinde cu 5000mp padure.matura,la 300m de teren

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Podeni  - 8980 EURO Proprietar 8980 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Podeni - 8980 EURO Podeni, Podeni , jud. Mehedinti

Super oferta:Vand teren pentru constructie casuta de vacanta in cea mai frumoasa zona muntoasa din sud-vestul Romaniei, comuna Podeni, judet Mehedinti. Terenul are o suprafata de 1796 mp(aprox 80 m lungime/26 m latime), situat in panta, cu iesire la un drum paralel cu drumul principal. Pe acest drum este magistrala de apa potabila ce alimenteaza casele vecine. Terenul este situat la inceputul satului in extravilan, la 20 de metri de zona intravilana. Posiblitate de conectare la reteaua electrica, distanta de 10 metri, la teava de apa potabila-3 metri. Imagini live asfaltare: https:/www.youtube.com/watch?v=L3WokmGJWOs Pret 5 euro/mp In prezent acest teren este impadurit cu vegetatie salbatica foarte deasa si arbusti. In urma cu 30 de ani a fost folosit ca si teren arabil, s au cultivat pe el ceapa si cartofi. Merita vazut. Pretabil celor care au posibilitati materiale de defrisare, ecologizare, intretinere fond forestier sau detin tocator forestier. Se mai vand si terenuri extravilane de pasune /arabil in suprafate de 2666 mp; 6755m2; 10522m2; 22006 m2;3983m2 in zonele Ciocoteala, Daeasca, Dragascu, Frasin. La doar 39 de km de Drobeta Turnu-Severin. Pret: 2 euro/mp, negociabil. Aceste terenuri sunt la camp. Terenurile pot fi folosite ca si pasune dar si ca teren arabil(porumb, grau, cartofi). Este pretabil si pentru parc eolian si parc pentru panouri fotovoltaice, teren APIA. Terernul este neted, au fost facute masuratori, schite, cadastru se face la vanzare. Comuna Podeni din judetul Mehedinti se afla situata in zona de munte a judetului, fiind traversata de raul Bahna, afluent al Fluviului Dunarea. Puncte de interes turistic in zona sunt Pestera Topolnita, a doua pestera ca lungime din Romania situata la 12 km de localitatea Podeni, Crucea Alba din statiunea Baile Herculane prin munti, pe poteca la 5 ore de mers pe jos vara , la o ora 1 si 1/2 de mers cu masina prin Defileul Dunarii. Vara, pentru pasionatii de padure si munte e locul ideal de relaxare: ingrediente: apa rece curgatoare a raului Bahna la picioare, pescuit, gratar in padure, o oaza de liniste. E locul unde natura este la ea acasa, mai in fiecare vara intalneam broaste testoase, salamandre, arici, caprioare dar si licurici noaptea. E locul feeric din Romania pentru orice om incantat de aer curat si padure. In ultima poza incercuit cu rosu este terenul de vanzare, cu albastru este raul Bahna, cu galben este drumul paralel cu drumul principal(maro). Terenul supus vanzarii nu are iesire la rau ci doar la drumul pe care se afla teava de apa potabila si reteau de curent electric. Raul este paralel cu drumul principal si cu drumul de acces al terenului. https:/www.trailforks.com/region/podeni-26224/ Telefon:07******07 Pentru orice detalii nu ezitati sa ma contactati, ma puteti suna sau imi puteti scrie. Se pot vizualiza oricand. Mai multe poze va pot da pe WhatsApp Terenuri - Drobeta-Turnu Severin , Terenuri - Mehedinti

8980 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(