Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Dambovita, Contesti - 100000 EURO

100000 €  De vanzare
Filip Petre casa la tara, de vacanta sau resedinta permanenta Sat Contesti, jud. Dambovita, 50 km departare de Bucuresti inspre Targoviste, doua corpuri de casa independente cu suprafata utila 200 mp (130 si respectiv 70 mp) ,terasa acoperita 40 mp, bucatarie de vara, magazie pentru lemne si unelte de gradina, beci betonat, livada pe rod si gradina de legume, situate pe teren intravilan 2700 mp cu deschidere 25 ml la strada asfaltata neintens circulata, cu vecinatati linistite si civilizate.Casa 1 = P+M , amprenta la sol 81,5 mp P= vestibul, sufragerie cu bucatarie deschisa, dormitor, baie, camera tehnica, hol cu iesirea la terasa, casa scarii. M= trei dormitoare, dresing, hol cu iesirea in balconCasa 2 = P +S, amprenta la sol 59 mp P= garsoniera cu bucatarie deschisa, baie, hol si o camera de lucru cu accesul la beci. S= beci din beton armat, S= 24mp si I= 2 m.Constructiile, din BCA cu structuri din beton armat , sunt izolate termic la exterior, au acoperisuri cu tabla izolate termic la interior, geamuri termopan, usi metalice pentru acces.Incalzirea cu lemne (sobe) si electric (calorifere) - exista rezerva de lemne in curte.Alimentarea cu apa prin hidrofor din put propriu, forat le nivelul doi al panzei freatice. Evacuarea apelor reziduale prin doua fose septice.Perimetrul proprietatii ingradit si imprejmuit de vegetatie inalta (brazi, plopi, salcami, o padurice de foioase).Acces lejer la zone de plaja pe malul Dambovitei ( raul este regularizat si indiguit ) , la teren si sala pentru activitati sportive.

Pe site din 19-07-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Contesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Contesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Contesti.

Este Contesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Contesti  - 37000 EURO Proprietar 37000 €
Vanzare casa Dambovita, Contesti - 37000 EURO Contesti, Contesti , jud. Dambovita

Vand casa veche 80 mp compusa din 4 camere cu teren intravilan in suprafata de 1107 mp si extravilan in suprafata de 4130 mp., situata in intravilanul comunei Contesti, judetul Dambovita la DN71, vis-a-vis de Hanul Galben. Deschiderea la DN este de 13 m. Pretul de vanzare este de 37000 euro negociabil. Case de vanzare - Contesti , Case de vanzare - Dambovita

37000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(