Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 4649 mp Valcea, Pausa - 0 EURO

 De vanzare
Pe o coasta lină, avantajoasă în ridicarea construcției ( săpături mai puține) 4649 mp faneata intravilan , liber de constructii, marginit de paraul Stanisoara pe o latura si pe toata deschiderea la strada care este de 86 ml , iar sus de un palc de brazi, dincolo de care este un alt drum de acces privat. Peste drumul asfaltat care duce la manastirea Stanisoara si mai departe la varful Cozia , chiar vis-a-vis un teren de 949 mp , cu deschidere la strada de 25,97 ml, pe care este o casa batraneasca cu o suprafata construita de 58mp . Exista apa, canalizare ,curent electric , conducta de gaze pe stradă si cablu tv. Certificat de urbanism pentru constructii cu inaltimea de max 10+3 m. PROPRIETATI INTABULATE.. Posibilitate lotizare , minimum 1000 mp. PROPRIETARII VĂ PROPUN PREȚ DE VÂNZARE : 50 EURO/ mp negociabil pentru toată suprafața de 5598mp; doar pentru lotul cu casa 65 euro/mp Suprafata terenului: 5598,0 m2,

Pe site din 12-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 4649 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pausa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Pausa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Pausa.

Este Pausa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Valcea, Pausa  - 180000 EURO Proprietar 180000 €
Vanzare casa Valcea, Pausa - 180000 EURO Pausa, Pausa , jud. Valcea

Situata la intrarea pe drumul spre Manastirea Stanisoara, in Pausa (Calimanesti), la poalele muntelui Cozia, peisajul fiind brazdat de dealuri si coline impadurite. Casa este compusa din D+P+M: -demisolul dispune de beci, camera tehnica si bucatarie complet utilata -parterul dispune de 4 camere spatioase cu bai proprii -mansarda dispune de terasa deschisa si 3 camere spatiose cu bai proprii Instalatia termica este realizata in totalitate (FARA CENTRALA TERMICA). Dispune de curte generoasa pavata in totalitate (parcare pana la 4-5 masini), spatiu lateral latime 40cm amenajat pentru plante/flori si poarta latime mare pe role. Foisor amenajat in spatele curtii cu terasa acoperita (mese+scaune lemn masiv, capacitate 20 pers.), zona pentru gatit (gratar de caramida, plita fonta pe lemne, blat marmura deosebit, chiuveta) - de luat in considerare raul Pausa care isi are cursul pe sub terasa adaugand un aer rustic. Casa este total mobilata si utilata dupa cum urmeaza: -bucatarie: aragaz, hota, cuptor microunde, prajitor paine, vesela completa 20 pers., masa lemn masiv, ustensile gratar/gatit, recipiente gatit (oale, cratite, tigai), pahare/cani -camere parter: pat matrimonial, dulap, perdele, draperii, lenjerii pat, TV LCD diagonala mare, minibar, cuier perete, plase anti-insecte la ferestre -camere mansarda: pat matrimonial, dulap, perdele, draperii, lenjerii pat, TV, minibar, cuier perete, plase anti-insecte la ferestre 3 camere dispun si de pat single suplimentar. Utilitati : apa, canalizare, energie electrica, gaz, cablu tv+internet, strada asfaltata Casa vine cu tot ce este necesar pentru a putea fi folosita in circuitul turistic (pensiune),toate obiectele ce apar in poze sunt incluse in pretul de vanzare. Finisaje si materiale de calitate. Casa merita vazuta. Toate actele la zi (carte funciara). Proprietar persoana fizica, exclus intermediari sau agentii imobiliare. Mai multe detalii la telefon (poze suplimentare pe whatsapp). NEGOCIABIL! Case de vanzare - Calimanesti , Case de vanzare - Valcea

180000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(