Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Alba, Ocolis - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Oferim spre vanzare un teren situat in sat Ocolis, comuna Ocolis, judetul Alba. Deosebit de frumos, pe coama de deal, cu doi brazi falnici care il fac usor de recunoscut si de indragit. Acces de la drum asfaltat, utilitati: apa si curent electric. O parte de 30-35 de metri de la strada este intravilan. Terenul are toate actele necesare, recent actualizate. Casa de pe teren a fost afectata de o ciuperca si recomandam a fi demolata. Noi am incercat sa taiem tot lemnul afectat (vedeti poza) Adresa Ocolis 75, pe dreapta cum mergeti spre Lunca Larga, vis-a-vis de troita alba. Pentru informatii suplimentare va rugam sunati in intervalul 7-8pm.

Pe site din 10-07-2023
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ocolis.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ocolis. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ocolis.

Este Ocolis zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Ocolis  - 19800 EURO Proprietar 19800 €
Vanzare casa Alba, Ocolis - 19800 EURO Ocolis, Ocolis , jud. Alba

Pret fix! Vand casa veche, taraneasca, construita din lemn pe fundatie de piatra avand: 2 camere de aproximativ 30 mp, tarnat, pivnita, total 72 mp. situata in centrul satului Ocolis, jud. Alba, suprafata teren 1300 mp, acte in regula. Utilitati: curent, apa la poarta. Gaz si canalizare nu sunt in sat. Casa nu este locuita de multa vreme, necesita o minima renovare, curatenie si zugravire sau mai mult in functie de dorinta si bugetul fiecaruia. Case de vanzare - Ocolis , Case de vanzare - Alba

19800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Alba, Ocolis  - 80000 EURO lunar Proprietar 80000 €
Inchiriere spatii comercial Alba, Ocolis - 80000 EURO lunar Ocolis, Ocolis , jud. Alba

Alte detalii si informatii , doar la telefon: 07******59. Nu raspund la mesaje! Birouri - Spatii comerciale - Ocolis , Birouri - Spatii comerciale - Alba

80000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(