Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament Bihor, Oradea - 320 EURO lunar

320 €  De inchiriat
Irina Lupau Apartament 2 camere mobilat si utilat , zona Cantemir ! Bihor Oradea Cantemir

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 18
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Oradea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Oradea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Oradea.

Este Dimitrie Cantemir zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Bihor, Oradea  - 230 EURO lunar Proprietar 230 €
Inchiriere garsoniera Bihor, Oradea - 230 EURO lunar Dimitrie Cantemir, Oradea , jud. Bihor

Inchiriez garsoniera situata in zona Cantemir, la etajul 4, 25 mp. Este mobilata, utilata. Nu accept fumatori si animale de companie. Garantie 230€. Mai multe detalii la nr de tel. 1 camera - Oradea , 1 camera - Bihor

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Bihor, Oradea  - 140 EURO lunar Proprietar 140 €
Inchiriere garsoniera Bihor, Oradea - 140 EURO lunar Dimitrie Cantemir, Oradea , jud. Bihor

Dau in chirie garsoniera moderna mica 12m² suprafata utila situata langa parcul 22 decembrie,zona Dimitrie Cantemir foarte aproape de Universitatea Oradea. Garsoniera este la etajul 4 ìntr-un bloc de garsoniere/nu este uscatorie. Garsoniera a fost recent renovata. Instalatia electrica schimbata. Instalatia sanitara schimbata. Intstalatia termica schimbata/calorifer nou Geam termopan nou de calitate/6 canale,3 straturi de sticla,plasa de tantari. Usa de siguranta noua de inalta calitate Usa de la baie noua de calitate/termopan cu oglinda. Baia este renovata complect (robineti,chiuveta,vas de toaleta noua) Garsoniera are: Masina de spalat rufe: Whirlpool A++ Plita electrica noua inductie noua: Tefal Frigider Vortex aproape nou inca in garantie. Microunde nou:Candy. Televizor LED Contor de apa: unde frecventa radio Pret de inchiriere este de 140 de euro chiria+220 de euro garantie+cheltuieli lunare. in garsoniera caut un chirias serios,disciplinat,ordonat,curat,nefumator si fara animal de companie. Se inchiriaza doar pe termen lung minim un an cu contract de inchiriere si inregistrat la Finante. Pretul chiriei nu este negociabil!!! Pentru mai multe detalii sunati la 0771 patru cinci unu patru opt patru. 1 camera - Oradea , 1 camera - Bihor

140 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(