Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bistrita Nasaud, Nasaud - 425000 EURO

425000 €  De vanzare
Cladirea D+P+M se situeaza in orasul Nasaud pe B-dul Granicerilor vis-a-vis de magazinul Penny. Are o suprafata construita de 414 mp si o suprafata desfasurata de aproximativ 900 mp. La demisol sunt grupuri sanitare, la parter sunt spatiile comerciale, iar la mansarda sunt spatii cu functiunea de pensiune avand 10 camere, hol si oficiu. Fiecare camera este dotata cu baie proprie. Instalatie de incalzire centrala cu centrala termica cu gazeificare pe combustibil lemn solid. Terenul aferent cladirii are o suprafata de 679 mp si gazduieste pe langa cladire o parcare acoperita. Pentru mai multe detalii puteti obtine informatii la tel: 07********97 sau 07********04. Birouri - Spatii comerciale - Nasaud , Birouri - Spatii comerciale - Bistrita Nasaud

Pe site din 24-03-2024
Vizualizari 21
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 900 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Nasaud.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Nasaud. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nasaud.

Este Nasaud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  spatii comercial Bistrita Nasaud, Nasaud  - 67000 EURO Proprietar 67000 €
Vanzare spatii comercial Bistrita Nasaud, Nasaud - 67000 EURO Nasaud, Nasaud , jud. Bistrita Nasaud

Se vinde spatiu comercial locatie oras Nasaud str Tudor Vladimirescu nr 9 D1 (fostul magazin de instrumente muzicale) Suprafata construita (Sc) = 76,2mp Suprafata utila (Su) = 64mp Spatiu comercial = 48mp Spatiu depozitare = 13 mp (poate fi unit cu spatiul comercial la nevoie) Grup sanitar = 3,2 mp Utilitati: centrala termica cu condensare + calorifere camera de supraveghere set de prize + mufa internet trase in fiecare colt al spatiului Util pentru magazin, birouri, salon Vecini: Cabinet Medical Lupasco Tatiana si Beauty Salon Timi Birouri - Spatii comerciale - Nasaud , Birouri - Spatii comerciale - Bistrita Nasaud

67000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(