Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Ialomita, Munteni-Buzau - 6500 EURO

6500 €  De vanzare
Pomi fructiferi - 30 pruni , vita de vie ,cabana din lemn functionala ,asfalt la strada .

Pe site din 31-05-2021
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Munteni-Buzau.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Munteni-Buzau. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Munteni-Buzau.

Este Munteni-Buzau zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ialomita, Munteni-Buzau  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare terenuri constructii Ialomita, Munteni-Buzau - 65000 EURO Munteni-Buzau, Munteni-Buzau , jud. Ialomita

Descriere proprietate: Casa se afla in centrul comunei Munteni Buzau, judetul Ialomita, pe drumul national DN 2A, la 30 km distanta de orasul Urziceni si tot la 30 km de municipiul Slobozia. Casa cu amprenta la sol de 100 mp (10 m x 10 m) este construita pe doua niveluri (Parter + Mansarda) in anul 2000 cu stalpi din beton armat si zidarie BCA, izolata termic cu polistiren de 10 cm, geamuri si usi termopane. La parter are 4 camere, baie si bucatarie iar mansarda are posibilitatea de a fi transformata in zona locuibila. Imbunatatiri: - 2 randuri de acoperis (table zincata si wetterbest) - 2 straturi de pardoseala (dusumea peste care s-a montat parchet) - 2 tipuri de incalzire: centrala termica pe gaz natural cu calorifere in toate camerele si sobe de teracota) - Alimentare cu apa atat de la retea publica de distributie a apei cat si de la put - Casa este racordata la reteaua publica de canalizare, dar are si fosa proprie - Proprietatea are garaj cu dimensiunea de 5m x 3.5 m si este o constructie independenta de casa de locuit - Magazie pentru pasari si animale Curtea are suprafata de 1200 metri patrati pe care sunt plantati pomi fructiferi. Accesul in localitate cat si catre proprietate se face pe drumuri asfaltate integral. Casa se vinde complet mobilata si este disponibila imediat. Pretul de vanzare este de 65.000 euro. Pentru mai multe informatii dar si pentru programarea unei vizionari puteti apela numerele de telefon (direct proprietar): - 07********96 - 07********33 Terenuri - Munteni-Buzau , Terenuri - Ialomita

65000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ialomita, Munteni-Buzau  - 8000 EURO Proprietar 8000 €
Vanzare terenuri constructii Ialomita, Munteni-Buzau - 8000 EURO Munteni-Buzau, Munteni-Buzau , jud. Ialomita

Mihalcea Vasile Vind teren intravilan 1040mp Terenul (loc de casa) este situat in str Florian Popescu nr 109 Munteni Buzau Jud IL. Detin carte funciara.

8000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(