Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 989 mp Buzau, Maracineni - 17802 EURO

17802 €  De vanzare
Vând teren în Capatanesti pe str. Școlii 989 m cu deschidere de 46 m iar lățimea de 22m,curentul electric este dus pe stâlp lângă teren, vecini buni

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-12-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 989 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Maracineni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Maracineni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Maracineni.

Este Maracineni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Buzau, Maracineni  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Maracineni - 10000 EURO Maracineni, Maracineni , jud. Buzau

Andreea Vand teren Maracineni Potoceni Str. Centrala Buzau Buzau

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Buzau, Maracineni  - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare terenuri constructii Buzau, Maracineni - 43000 EURO Maracineni, Maracineni , jud. Buzau

Pretul FIX , absolut NENEGOCIABIL este 21.5 €/mp, valoarea intregului lot fiind de 43.000 €. V-ati saturat cautand terenul ideal ptr dvs prin imprejurimile aglomerate, cu relief anost de campie ale Buzaului, precum Maracineni, Focsanei, Vernesti, Spataru, Lipia, etc ? Vreti sa fiti la inaltime la propriu cat si la figurat ? Haideti pe deal, mai sus cu aprox. 100 metri altitudine fata de Sarata Monteoru si mai jos cu 50 metri fata de cel mai inalt deal din judet, Istrita - Pietroasele ! Sunteti interesat de un teren superb, intr-un sat de poveste in care nu exista niciun alt teren de vanzare ? Proprietar, persoana fizica, ofer spre vanzare un teren cu o suprafata in acte de 2000 mp (real masurata de 3000 mp) intr-o zona cu un peisaj deosebit, situat pe un platou in plan orizontal, in spatele caruia se intinde o imensa padure ce face legatura cu Sarata Monteoru. Catre vale veti zari localitatea Buzau si autovehiculele de pe DN1B precum niste jucarii electrice, nezgomotoase. Mentionez ca terenul este incadrat intre vecini. Linistea (totul fiind pe ”mute”), aerul sanatos si altitudinea de 275 mdm sunt punctele forte ale acestui teren situat in cea mai inalta zona a satului Nenciulesti. Pe cat de departe pare Buzaul, pe atat de aproape este ... 18 km. Accesul pana in fata proprietatii se face pe drum recent asfaltat. Terenul dispune de carte funciara si utilitati in fata portii precum apa curenta din reteaua comunei Merei cat si energie electrica. Pretul ptr aceasta proprietate este de 40.000 euro, NENEGOCIABIL Terenuri - Nenciulesti , Terenuri - Buzau

43000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(