Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 24.6 ha Vrancea, Lepsa - 98320 EURO

98320 €  De vanzare
vand teren in lepsa zona { coasa} la soseaua care leaga Soveja de lepsa cu deschidere 60 m terenul are un izvor bun pt a face o pastravarie o statie de inbuteliere apa plata casute pensiune etc..terenul este situat la o altitudine destul de inalta unde ozonul este de ocalitate foarte buna soseaua este DN si urmeaza a fi refacuta dupa refacere pretul va creste foarte mult

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-11-2021
Vizualizari 52
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 24580 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Lepsa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Lepsa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Lepsa.

Este Lepsa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Vrancea, Lepsa  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare terenuri constructii Vrancea, Lepsa - 35000 EURO Lepsa, Lepsa , jud. Vrancea

Vand teren 1000 mp in Lepsa pe DN Lepsa-Soveja,drumul catre manastire,foarte aproape de intersectia unde se face dreapta spre Soveja Terenul este superb,pe plan lin,usor de construit Este situat exact langa paraul Lepsa,practic cobori o mica vale si esti pe malul paraului si al muntelui.Ai acces la teren in plus,teren care nu este al tau dar care este accesibil doar de tine,nimeni nu poate intra acolo la parau inafara ta iar peste parau este muntele. Am pus o poza cu lotizarea,este terenul cu Lotul 5,acolo aveti deschiderea lui si toate masuratorile. Am si cota parte din drumul de acces,am pus poza din contractul vanzare cumparare sa intelegeti despre ce e vorba. Din pacate sau din fericire eu m-am mutat in Bucuresti si nu mai am de gand sa mai construiesc acolo cu toate ca e un teren de poveste. Pt alte detalii ma puteti contacta tel sau pe whatsapp Mai jos,in link aveti aveti locatia exacta.Copiati si deschideti in alta pagina https://maps.app.goo.gl/SE77tzEJKS2ivs8n7?g_st=ic Terenuri - Lepsa , Terenuri - Vrancea

35000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(