Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 53000 EURO

53000 €  De vanzare
Alexandru Vand apartament cu doua camere la parter in bloc Arges langa restaurant Belvedere Vand apartament cu doua camere la parter in bloc Arges langa restaurant Belvedere in centrul orasului la poalele dealului Capela. Este o oportunitate rara apartamentul avand posibilitatea de a se transforma in spatiu comercial sau inchiriere la un pret bun. Apartamentul necesita renovare

Pe site din 11-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 50 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Ramnicu Valcea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ramnicu Valcea.

Este Ramnicu Valcea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 77000 EURO Proprietar 77000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 77000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Florin Vand apartament 3 camere decomandat zona Ostroveni Vand Apartament 3 camere zona Ostroveni, bloc S2, etaj 1 10, complet renovat, schimbat instalatii sanitare si de incalzire. Partial mobilat Fara comision. Pret 76.000 euro Tel

77000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 85000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Rebegel Nicolae Apartament 2 camere Ramnicu Valcea Etaj 3 Valcea Ramnicu Valcea

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 105000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Monica Cilea Apartament 3 camere Proprietar vand apartament 76mp utili, cu 3 camere, 2 bai, 4balcoane inchise cu termopan, incalzire giga calorimetru ,boxa! Apartamentul este situat ultracentral pe strada Regina Maria, in blocul cu McDonalds, Etaj 3 din 6. Daca sunt intrebari, va rugam sa indrazniti sa ne contactati!Pret usor negociabil!Multumim!

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 57000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Bobi Alexandrescu PF vand Ap 2 camere decomandat Persoana fizica vand apartament 2 camere decomandat,Ramnicu Valcea, Ostroveni, b-dul Pandurilor, bloc A6, et.9, priveliste panoramica spre Petrisor, 1 Mai. Balcon inchis termopan. Se vinde mobilat. Centrala gaz proprie. Nu doresc colaborare cu agentiile imobiliare. Va invit in vizita.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 36000 EURO Proprietar 36000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 36000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Simona Brodeala Apartament 2 camere Apartament 2camere, 30 mp, situat la etajul 4, bloc cu acoperis, in zona Nord. Pret 36.000 euro.

36000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 63000 EURO Proprietar 63000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 63000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Mircea Apartament 4 camere | Ostroveni | Ramnicu Valcea Vand apartament, 4 camere, semifecomandat, cartier Ostroveni, "C-uri", etaj 2 4,suprafata utila 60 mp, foarte calduros, merita vazut.Pentru mai multe detalii nu ezitati sa sunati!!!

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 82000 EURO Proprietar 82000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 82000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ionut Apartament 4 camere zona Ostroveni Apartamentul se afla in cartierul Ostroveni la etaj 3/4 aproape de Piata Ostroveni. Este fara imbunatatiri. Pentru mai multe detalii va rog sa ma sunati la numarul de telefon din anunt.

82000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 103500 EURO Proprietar 103500 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 103500 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Ionescu Alin Apartamant 3 camere, etajul 1, 104990 EUR usor negociabil Proprietar, vand apartament 3 camere, decomandat, etajul 1 din 4.Pret 104990EUR negociabil, fara comision la cumparator.Blocul s-a construit foarte solid  si a fost dat spre folosinta in anul 2008 . Este anvelopat termic si ofera un randament optim cu privire la cheltuielile de intretinere.Apartamentul este spatios, aerisit, oferind o suprafata utila de 101 mp.Locuinta este complet decomandata , amenajata placut si ofera multe imbunatatiri.Apt.se vinde mobilat si utilat partial dupa cum urmeaza: bucataria complet mobilata (inclusiv electrocasnicele incorporate) si living complet mobilat, balcon terasa mobilat.***Printre beneficiile acestui imobil enumeram:> etajul 1din 4, probabil cel mai cautat nivel la un astfel de bloc** 2 locuri de parcare incluse in pret !> impartirea camerelor foarte buna , living-ul spatios open-space ce ofera acces spre toate camerele , bucatarie si terasa> 1 balcon lung dreptunghiular + 1 balcon tip terasa cu priveliste deosebita  > 2 bai complet utilate (cea mare beneficiaza de aerisire prin fereastra termopan)> ambele dormitoare au acces si la balconul de serviciu> vedere in fata catre Club Stephany cat si in laterala blocului, curte interioara> bucataria cu electrocasnice noi (2021) ofera dublu acces spre living si spre terasa balcon > sistem de incalzire optimizat prin centrala de calitate prin condensare(Vaillant model 2021)> tamplarie termopan la toate ferestrele ,balcoanele, inclusiv pe casa scarii> camerele, baile, bucataria includ toate electrocasnicele necesare> curtea privata ofera zone cu verdeata, banci , foisoare pentru copii si parcare generoasa> parchet , gresie faianta, taplarie pvc, mobilier , electrocasnice> locatie aproape de centru la doar 5 min. de mers cu masina> la 150m de bloc se afla market-urile Anabella , Diana si o statie de autobuz> in proximitate se construieste si o gradinita pentru copii> de asemenea in imediata vecinatate se face artera auto si pietonala direct catre parcul Zavoi si centrul orasului***Imobilul are cadastrul efectuat ,certificatul fiscal se poate elibera imediat, cumparatorii se pot muta imediat.

103500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 87900 EURO Proprietar 87900 €
Vanzare apartament cu 3 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 87900 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Elvis Apartament 3 camere central Ramnicu Valcea Pret fix! Vand apartament pe strada Gib Mihaescu langa Kaufland : 3 camere , 70 mp utili ,2 bai ,decomandat . Apartamentul este situat pe strada Gib Mihaescu nr 17 , langa Kauffland , la 5 min de mers pe jos pana in centru . Apartamentul este situat la etajul 4 din 4 ! , cu acoperis din tigla , fara lift, bloc construit in 1990. Apartamentul este renovat complet, instalatie electrica,instalatie sanitara ,centrala gaz Ariston proprie,3 Aparate de aer conditionat , 2 camere de supravegehre, cada si cabina dus cu hidromasaj. In plus apartamentul dispune de 2 locuri de depozitare situate la acelasi Etaj. Atentie Apartamentul se vinde fara mobila din sufragerie , fara TV, fara canapea si fara fotoli, precum si fara patul pt copii din dormitor!!! in Rest cum se vedem in poza mobilat .Cu o dispunere cardinala completa, ce acopera toate punctele cardinale, cu o panorama vasta asupra vecinatatilor. Ce va pot garanta este ca nu veti fi dezamagiti de proprietate si de locatie, ramane doar de analizat dupa vizionare cat de mult se preteaza pe necesitatile dumneavoastra specifice. Pret 87900 Euro fix ! Pretul nu este negociabil. Nu deranjati inutil. Telefon sau

87900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament Valcea, Ramnicu Valcea  - 62000 EURO Proprietar 62000 €
Vanzare apartament Valcea, Ramnicu Valcea - 62000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

oprea vand garsoniera in bloc nou vand garsoniera in bloc nou in spate la restaurantul Brother s, are o suprafata de 40mp, o terasa de 36 mp si loc de parcare. se vinde mobilata , mai multe detalii la telefon!

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Valcea, Ramnicu Valcea - 75000 EURO Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea , jud. Valcea

Cristescu vand apartament decomandat, 2 balcoane din care unul inchis cu termopan,2 debarale,situat in centrul orasului Rm. Valcea

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(