Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere apartament cu 2 camere Ialomita, Slobozia - 217 EURO lunar

217 €  De inchiriat
Daniel zona centrala Chirie Ap 2 camere in blocul cu Asirom si BRD 217 euro este chiria lunara sau 1100 LeiPentru mai multe detalii va rog sa imi scrieti email pe adresa mea: d1980ma @gmail .com (scris fara spatii) la etajul 2 din 4 pe Str. Chimiei in blocul cu Asirom si Banca Brd (Bloc D3)centrala termica, aragaz frigider, canapea extensibila, cablu tv, internet, masina spalat Chirie 950 Lei /luna (fix) si doresc chiria in avans pe 3 luni (2850 Lei) fara o alta garantieDin momentul in care va mutati nu o sa platiti primele 3 luni de zile deoarece ati platit in avans Sunt propietar, persoana fizica si nu sunt interesat de intermediari sau agenti imobiliari

Pe site din 24-12-2023
Vizualizari 30
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 54 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De inchiriat in localitatea Slobozia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De inchiriat in localitatea Slobozia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Slobozia.

Este Ultracentral zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 3 camere Ialomita, Slobozia  - 3000 EURO lunar Proprietar 3000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Ialomita, Slobozia - 3000 EURO lunar Ultracentral, Slobozia , jud. Ialomita

Ofer spre inchiere un apartament de 3 camere foarte spatios, ultracentral, foarte aproape de piata mica, parc, magazinul Ialomita si cafeneaua Axa. Imobilul este complet mobilat si utilat.     Apartamentul este compus din: hol larg, living spatios dotat cu mobila eleganta si un televizor curbat mare, o baie moderna, 2 dormitoare(unul este foarte mare) si bucatarie situata in balcon.     Principalele specificatii:  etaj 4/4; usi din lemn masiv; corpuri de iluminat cu design elegant, aer conditionat; centrala termica proprie; electrocasnice de ultima generatie, dotare completa(TV, frigider, masina de spalat, filtru de apa, hota telescopica, cuptor electric); finisaje si decoratiuni moderne si cu un design placut vederii; toate utilitatile. Nu inchiriez celor care detin animale de companie si fumatorilor. Inchiriez pe minim 12 luni. 3 camere - Slobozia , 3 camere - Ialomita

3000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere  apartament  cu 2 camere Ialomita, Slobozia  - 995 EURO lunar Proprietar 995 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Ialomita, Slobozia - 995 EURO lunar Ultracentral, Slobozia , jud. Ialomita

EMAIL: [email protected] Zona centrala Chirie Ap 2 camere in blocul cu Asirom si BRD chirie lunara 995 Lei sau 220 EURO Pentru mai multe detalii va rog sa imi scrieti email pe adresa mea: v85petre @gmail .com (scris fara spatii) la etajul 2 din 4 pe Str. Chimiei in blocul cu Asirom si Banca Brd (Bloc D3) centrala termica, aragaz frigider, canapea extensibila, cablu tv, internet, masina spalat Chirie 200 EURO /luna (fix) si doresc chiria in avans pe 3 luni (600 EURO) fara o alta garantie Din momentul in care va mutati nu o sa platiti primele 3 luni de zile deoarece ati platit in avans Sunt propietar, persoana fizica si nu sunt interesat de intermediari sau agenti imobiliari Vederea este in spatele blocului, deci nu este problema cu galagia sau praful.

995 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(