Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Prahova, Gura Vitioarei - 18500 EURO

18500 €  De vanzare
Teren intravilan, situat intre case, suprafata 5900 mp, din care 2500 mp sunt ingraditi (livada de pomi fructiferi + loc de casa), deschidere la drum 20 mp, utilitati (stalp de curent electric si gaze la poarta).

Pe site din 01-06-2021
Vizualizari 28
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gura Vitioarei.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gura Vitioarei. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gura Vitioarei.

Este Gura Vitioarei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Gura Vitioarei  - 48500 EURO Proprietar 48500 €
Vanzare casa Prahova, Gura Vitioarei - 48500 EURO Gura Vitioarei, Gura Vitioarei , jud. Prahova

Alexandra Casa in constructie +teren 1085mp vand sau schimb cu apartament Se vinde imobil neterminat a se vedea in poze Cu teren 1085 mp cu iesire la dn Cu utilitati apa (din retea + put in beci)Pe teren se afla si o cabana cu 2 camere unde este curent electric si apa si pod deasupra Gazele sunt la poarta este deja montata cutia pe gard , dar nu este facut proiect in curte Toata suprafata este ingradita dn vecini stanga dreapta si la calea ferata Unic mostenitor si succesiunea facuta Casa are si beci (cca 22 mp ) cu put de apa cu cilindrii de beton unde se poate atasa hidrofor (apa este potabila)Hazna in curte pietruita noua nefolosita Constructia se vede in poze in ce stadiu este ajunsa BCA si beton cu fier Are trasa si tevi pentru instalatia electrica Teava canalizare trasa prin pamant de la hazna catre casa Wc in curte Constructie dupa 2008Gradina in spate Vecini linistiti

48500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(