Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 6000 mp Dambovita, Gura Foii - 12000 EURO

12000 €  De vanzare
Terenul are suprafata de 4000 mp si are posibilitate de racordare la curent elecric, cablu TV si internet. Este situat pe DN 72 sos Bucuresti-Pitesti cu intrare prin strada secundara. Are o deschidere de 30 m la strada. Este situat intre case si este bun pt constructie sau sere legume., suprafata totala: 4000, Front stradal: 30Alte caracteristici: Alte caracteristici: Parcelabil, Teren imprejmuit, La soseaAcces: Amenajare strazi: Iluminat stradal, AsfaltateUtilitati: Utilitati Generale: Curent, Curent trifazic, Utilitati in zona

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-10-2019
Vizualizari 12
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 6000 m2
Front stradal: 30 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gura Foii.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Gura Foii. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Gura Foii.

Este Gura Foii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Gura Foii  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Dambovita, Gura Foii - 45000 EURO Gura Foii, Gura Foii , jud. Dambovita

Casa de caramida, izolata pe exterior, acoperis tabla, panouri solare, in curte hidrofor, fantana, foisor cu beci, magazii, gradina si 2 curti. 2 fronturi stradale de 50 si 30 m. 2 intrari pentru masina si o alee pietonala. Casa este situata pe colt, strada principala. In casa: 3 camere, 2 intrari, 2 holuri, 2 sobe pe lemne, bucatarie generoasa, baie, camara, in camera din mijloc este aer conditionat. Geamuri si usi termopan, apa trasa in casa. Mai avem o padure de 5000 m, care se poate vinde si impreuna. 1300 m patrati si suprafata utila de 90m Case de vanzare - Gura Foii , Case de vanzare - Dambovita

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(