Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Ialomita, Ciocarlia - 37500 EURO

37500 €  De vanzare
Microferma 5300 mp Ciocarlia, Ialomita Microferma in Ciocarlia, Ialomita la 10 km de Urziceni si 70 km de Bucuresti, langa Balta Ciocarlia, formata din: Hala 172 mp construiti, teren intravilan 5 300 mp (fost CAP, actual microferme + livezi) Cu 2 drumuri de acces 1. direct din E85 si 2. din strada principala asfaltata din comuna Utilitati: Electricitate si put Teren curat, netratat cu chimicale si are deja plantati 100 pomi fructiferi tineri. Ofera o priveliste placuta si este ideal pentru investitie in productie agricola, infiintarea de micro-ferma sau pentru casa si gradina, pentru cei care vor liniste, departe de aglomeratia urbana. Imprejmuit, deschidere 70m, comuna linistita Toate actele la zi, inclusiv cadastru si intabulare - Vanzarea se poate face imediat. Acceptam si schimburi. Birouri - Spatii comerciale - Ciocarlia , Birouri - Spatii comerciale - Ialomita

Pe site din 10-01-2024
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5300 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciocarlia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Ciocarlia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciocarlia.

Este Ciocarlia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Ialomita, Ciocarlia  - 21900 EURO Proprietar 21900 €
Vanzare casa Ialomita, Ciocarlia - 21900 EURO Ciocarlia, Ciocarlia , jud. Ialomita

Ofer spre vanzare o proprietate cu suprafata de 1700 mp in Ciocarlia, judetul Ialomita, o localitate linistita si ingrijita, pe un teren plat si cu pamant roditor, la 450 m de balta Cotorca. Proprietatea este racordata la reteaua de electricitate si internet prin fibra optica, iar pe ea sunt 2 case batranesti. Se afla la doar 1,3 km distanta de drumul european E85, la 65 km de Bucuresti si la 10 km de Urziceni, la mai putin de 15 minute cu masina de Kaufland, Lidl sau Penny. De la drumul european este strada asfaltata pana la 90 m de proprietare. Orientarea terenului e pe directia sud-nord. Proprietatea e marginita de strazi pe laturile dinspre est si sud, cu intrari de pe ambele strazi, intrarea principala fiind pe latura dinspre sud. Terenul este imprejmuit cu gard de lemn. Casa mare, cu o suprafata construita de 82 mp, are 3 camere si o magazie. Casa mica, cu o suprafata construita de 52 mp, are 2 camere si o magazie. Casele au fost construite in anii 60, sunt din paianta si necesita renovare completa sau pot fi demolate. Pe proprietate se afla si o fantana in stare buna, cu tuburi din beton. Terenul pe care sunt amplasate casele are o suprafata generoasa oferind posibilitatea de a amenaja o gradina frumoasa si spatioasa, unde va puteti relaxa sau puteti petrece timpul cu familia si prietenii. Proprietatea are o deschidere de 29 metri pe latura de la sud si 59 de metri pe cea de la est, ceea ce ofera acces facil la proprietate. Case de vanzare - Ciocarlia , Case de vanzare - Ialomita

21900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(